Skønhed

Stjernernes skønheds-tilståelser

Af Luise Gregersen 26. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem sover med makeup, og hvem plukker aldrig bryn? Se dine yndlingsstjerners chokerende skønhedstilståelser her.

Selv om stjernerne har et helt hold af stylister, frisører og makeupartister til rådighed, er det ikke altid, at deres skønhedsrutiner er helt perfekte. Faktisk har nogle af dem nogle liiidt alternative skønhedsvaner. Men deres vaner må give pote, for alle stjernerne er vildt smukke alligevel!

Læs også: Stjernernes tips mod bumser

Se stjernernes skønhedstilståelser her.

Stjernernesskønhedstilståelser

Kim elsker den såkaldte vampyr-ansigtsbehandling. Den går ud på, at man får renset blod smurt i ansigtet. Den behandling får du altså for dig selv, Kim.
Shailene er tilhænger af naturlig skønhed. Hun er faktisk så naturlig, at hun kun vasker sit hår én gang om måneden.
Victorias hud ser altid helt perfekt ud, men faktisk får stjernen også en bums i ny og næ. Hun har et rigtig smart trick til at dække de irriterende knopper. Hun tegner dem op med en eyeliner, så det ligner en skønhedsknop.
Der er ingen tvivl om, at Cara har nogle virkeligt misundelsesværdige bryn. Men hvad gør hun for at holde dem så smukke? Ingenting, er svaret! Hun har nemlig fortalt, at hun hverken plukker dem eller maler dem op!
Taylors makeup ser altid fejlfri ud, men engang imellem svipser det for hende! Engang sad hun i et fly på vej til Japan, hvor hun til sin store skræk opdagede, at hun havde glemt sin makeup. Det endte med, at hun måtte bruge en kuglepen som eyeliner på flytoilettet.
Lauren elsker den såkaldte oil-pulling metode. Den går ud på, at man gurgler munden i olie, og det skulle eftersigende give både hvidere tænder og renere hud!
Når Jesy fra Little Mix får lagt makeup af makeupartister, synes hun nogle gange, at det er så pænt, at hun nægter at tage det af! Faktisk sover hun tit med makeuppen på, så hun kan få så meget ud af den smukke sminke som muligt.
Da Miley postede det her billede på Instagram, var der mange, der undrede sig over, hvorfor hun havde klistret sommerfugle og blomster på kinden. Svaret er, at hun havde en bums, som hun ville dække. Ret cool alternativ til concealer, Miley!

Læs mere om

MestLæste