Helbred & balance

Stjernernes tips mod bumser

Af Luise Gregersen 15. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er svært at tro på, men selv de smukkeste superstjerner har problemer med deres hud! Vi har samlet stjernernes tips mod bumser lige her.

Selvom stjernerne ser perfekte ud på den røde løber, så kæmper de altså også med irriterende bumser. Heldigvis er der ret mange af de seje stjerner, der står frem og fortæller om, hvordan de bekæmper deres bumser!

Læs også: Stjernernes bedste skønhedstips

Se stjernernes tips mod bumser i galleriet.

Stjernernestipsmodbumser

Foto: All Over
Leigh-Anne fra Little Mix har haft virkelig slem akne. Det, der har hjulpet hende mest, er en god hudplejerutine. Hun fjerner sin makeup, renser, toner og fugter hver eneste aften, før hun går i seng. Især skin tonic har hjulpet hende rigtig meget, fordi det lukker porerne, så der ikke kan komme snavs ind i dem.
Scarlett Johansson bruger æblecider-eddike som skin tonic til at bekæmpe sine bumser.
Amanda Seyfried putter tandpasta på sine bumser, inden hun skal sove, fordi hun mener, at det udtørrer dem.
Lorde har aldrig lagt skjul på, at hun har ret mange problemer med sin hud. Hun bruger en bumsecreme fra apoteket, der udtørrer urenhederne, mens hun sover.
Laura Maranos bedste tip mod bumser er at lade som om, de ikke er der. For som hun siger, er der ikke andre end dig selv, der lægger mærke til dine bumser, før du selv gør opmærksom på dem!
Selvom det er svært at se, så får smukke Zendaya også bumser! Hendes bedste tip har hun fået af sin mor, der har lært hende, at man aldrig må klemme eller pille i sine bumser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.