foundation
Skønhed

Skal du prøve det her skøre foundation-tip med en strømpe?

Af Marie Søndergaard 18. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser faktisk ud til at virke helt vildt godt!

Mangler du en beautyblender, eller er dine børster og svampe til foundation ved at være godt brugte, så fortvivl ej! Åbenbart kan man nemlig også nemt bruge en strømpe til at lægge foundation på med!

Læs også: Læg den perfekte pudder og foundation

Det har YouTuberen Mayra fundet ud af, og hun har lagt en video på Instagram, hvor hun viser, hvor fin og jævn hendes foundation i ansigtet bliver, når hun netop bruger en strømpe til at påføre det med.

Læs også: Hvidløg mod bumser

Se videoen herunder:

Happy Friday Used my sock hack in my latest video! Glad to see some of you trying it out

En video slået op af Mayra Isabel (@mayratouchofglam) den

Det er nok en god idé at bruge en helt ny strømpe, hvis du vil prøve det her. Kunne du finde på det?

Herunder kan du læse, hvad du aldrig må gøre ved din hud!

DetduALDRIGgøreveddinhud

En af hovedreglerne er aldrig at pille, kradse eller trykke dine hudorme eller bumser. Dine porer bliver kun større af det, og du kan også få røde ar på længere sigt! Samtidig kan der også hurtigt samle sig flere bakterier på din hud, når du bliver ved med at røre ved den. Brug i stedet for en god skrubbecreme, og rens din hud om aftenen, før du går i seng. 

Foto: Shutterstock

Noget af det værste, du kan gøre mod din hud, er at indtage alkohol, da det udtørrer huden indefra. Alt vand samt de naturlige fedtstoffer, der findes i din hud, bliver simpelthen drænet ud! Rygning giver dårlig blodcirkulation, hvilket medfører en træt og grå hud. 

Foto: Shutterstock

Det er skønt at mærke solens stråler i ansigtet – men det er og bliver bare ikke godt for huden! For meget solbadning kan nemlig give dårlig hud, pigmentpletter og på længere sigt dybe rynker! Brug derfor en god solcreme, eller tag en hat på, hvis du er meget udenfor.

 

Foto: Shutterstock

Stress tærer både på energien og udstrålingen – og det kan ses i din hud! Over længere perioder med stress vil din hud tørre helt ud og blive meget tyndere. Prøv at geare ned, når du kan mærke, at du presser dig selv for hårdt.

 

Foto: Shutterstock

For meget sukker kan skabe en form for betændelsestilstand i din krop, og det kan ses på din hud. Man må godt spise sukker (især når det er ens yndlingsslik) – bare ikke for meget! Så kan det nemlig, hos nogle mennesker, ses på huden.

Foto: Shutterstock

Prøv om du kan få otte times søvn om natten, da det vil give dig en smuk hud! Din hud fornyer nemlig sig selv om natten, så det er supervigtigt, at den får den tid, som skal bruge på det. Rens din hud før du går i seng, og kom en god creme i ansigtet eller massér en let olie ind i huden. Det sætter gang i blodcirkulationen og giver dig en flot glød samt et friskt look næste dag!

 

 

Foto: Shutterstock

MegetMere