Skønhed

Simpelt eyeliner-trick du SKAL kende

Af Stine Kærsgaard 18. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mange begår en fejl, når de lægger deres eyeliner på.

Hvis du kan finde ud af at lægge en flot eyeliner, så kan du virkelig bringe dine øjne i fokus og skabe et megacool look. Men når nu eyelineren ændrer dit look så markant, så er det også vigtigt, at du lægger den helt rigtigt på.

Læs også: Sådan laver du fine katteøjne 

Her er et lille tip: Når du lægger din eyeliner, så vil det give det flotteste resultat, hvis du ikke tegner stregen hele vejen ned til der, hvor øjenlåget slutter. I stedet for at lade stregen køre helt ned, så lad derimod være lidt luft mellem din øverste streg på øjenlåget og der, hvor dine nederste vipper begynder. Du kan eventuelt lade stregen fortsætte vandret ud for et cateye-look, men ikke tegne nedad. Maler du hele vejen ned, vil du nemlig få dit øje til at se mindre ud - og det er IKKE meningen med en eyeliner. Vi bruger den nemlig for at åbne vores øjne endnu mere op.

I det Vi Unge, som er på gaden nu, får du to nice eyelinere med i sort og guld, og her kan du finde endnu flere brugbare eyelinertricks fra vores skønhedsredaktør Cecilie.

Læs også: Læg den perfekte øjenskygge 

Prøv lige tricket af og se, om du kan se forskel?!

Læs her, hvorfor du IKKE skal sove med din makeup:

DerforskalduIKKEsovemedmakeup

Hvis du ikke renser din hud om aftenen, er der ret stor risiko for, at din hud bliver uren, da overskydende fedt, makeuprester og snavs fra hele dagen vil samle sig i porerne. Så for at undgå store, sorte porer, som senere kan blive til bumser, skal huden altså renses inden, du hopper under dynerne.

Hvis du sover med din mascara på, risikerer du at knække dine øjenvipper. Du har samtidig større risiko for at få infektioner, da øjenmakeuppen nemt kan sætte sig i dine øjenkroge i løbet af natten og dermed give dig øjenbetændelse eller anden irritation ved øjet. Ikke lækkert!

 

Din hud vil simpelthen sige fra på et tidspunkt, hvis den ikke bare engang imellem får lov til lige at få et pusterum fra den fede foundation og pudderet. Hvis du ikke giver den ”luft” om natten, vil den derfor med tiden begynde at se grå og trist ud. 

Din hud har faktisk brug for mere fugt, end du lige tror – særligt, når det begynder at blive koldere udenfor. Derfor er det supervigtigt, at du giver din hud lov til at hvile uden makeup, så den kan genopbygge og fugte sig selv med en god creme i løbet af natten.

 

Det er bevist, at din hud ser yngre ud i længere tid, hvis du er god til at rense og pleje den. Hvis du ikke allerede har det, så find derfor en god renserutine, som du kan overskue. Du kan eksempelvis rense din makeup af lige efter aftensmaden, så du ikke bliver for træt omkring din sengetid, hvor du lige har ligget to timer på sofaen. Brug en god olie eller creme og massér den godt ind i huden, for på den måde stimulerer du hudens blodkar, og det får den til at se frisk ud dagen efter.

MegetMere