derfor_er_varmeskyttende_produkter_vigtige_1
Skønhed

Se den vilde video: Derfor er det vigtigt at bruge varmebeskyttende produkter i håret

Af Josephine Sjelhøj 10. februar 2021
En viral video har fået mange til at indse, hvor vigtigt det er at bruge varmebeskyttelse i håret, inden man styler det. Se den vilde video her.

Alle ved, at det er usundt for håret, når man styler det med varme, hvis man for eksempel skal lave smukke krøller eller have et glat og sleek look. Men vidste du, hvor meget det egentlig skader håret?

Selvom man kan få nogle af de smukkeste styles ved brug af varme, så giver det også spaltede spidser og svitsede lokker, når man springer de beskyttende produkter over.

Vi kender dog alle sammen følelsen af at have så travlt med at komme ud ad døren, at man måske glemmer den varmebeskyttende spray, inden man glatter håret. Men måske burde man lige tænke sig om en ekstra gang.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du flotte krøller - uden varme!

En viral video viser nemlig, hvor vigtigt det er at anvende varmebeskyttende produkter i håret hver gang, man vil tørre, krølle eller glatte håret med varme.

Samantha Cusick, som er frisør for flere kendisser, har delt en video på Instagram, hvori hun viser, hvad der egentlig sker med håret, når man anvender varme uden at bruge en beskyttende spray.

LÆS OGSÅ: Curly Girl metoden til ALLE krøltoppe, der ønsker flottere og sundere hår!

I videoen placerer Samantha en metalform med bogstaver ovenpå et stykke toast. Hun sprayer derefter det hele med et varmebeskyttende produkt, hvorefter hun rister brødet. Når hun tager det op og fjerner metalformen, kan man se, at det eneste sted på toasten, der ikke er brændt helt af, er der, hvor hun har brugt varmebeskyttende spray.

Se den vilde video her.

Læs mere om

MegetMere