makeup til juleaften
Skønhed

Sådan lægger du fin makeup til juleaften

Af Marie Søndergaard 16. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om dit look til den 24. december? Se tjek den her video, og få helt styr på din makeup til juleaften!

Nu varer det virkelig ikke længe, inden det er juleaften, og vi glæder os til at hoppe i den fine kjole og til at lægge en smuk makeup. Hvis du er i tvivl om, hvordan dit look skal være, så kig med i videoen her, for vores YouTube-ambassadør Jessica da Silva giver nemlig sit bud på en fin, og naturlig makeup til juleaften.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Styr på makeup til juleaften? Så se lige den her tjekliste!

Hun bruger primer, foundation, pudder, bronzer, highlighter og blush til ansigtet, en øjenskygge til øjenbrynene, tre forskellige øjenskygger til øjet, og så giver hun to idéer til en rød og en naturlig læbe.

Læs også: Sådan føles jul i GIF'er

Se videoen med idéer til din makeup til juleaften herunder:

I galleriet finder du idéer til julegaver til under 200 kroner!

Psst ... galleriet indeholder affiliate-links. Hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse mere her.

10julegavertilunder200kroner

Be prepared!! Dermalogica Clear Start Emergency Spot Fix er et produkt, som kommes direkte på urenheder. Den dræber øjeblikkeligt de bakterier, som er med til at forårsage urenheder i porerne. Den indeholder svovl, som er med til at fjerne urenhederne, og desuden beroliger den også huden ved hjælp af grøn te og lakrids. 129 kroner på Nicehair.dk
Denne faux-fur nøglering skal nok sørge for, at du altid har dine nøgler lige ved hånden. Den er nemlig lækker og blød - og ualmindelig trendy. Køb den på Zalando.dk til 149,95 kroner!
Du behøver aldrig mere løbe tør for strøm (gisp!) med denne powerbank ved hånden. Den er både smart OG pæn! Powerbank på Coolstuff.dk til 159 kroner.
Ønsk dig verdens bedste veninde i julegave! Et gaveabonnement kan man få helt ned til 150 kroner (4 numre). Se mere HER!
Skru op for jule-stemningen på dit værelse med denne stjerne-lampe! Køb den på Asos.com for 64 kroner!
Kalender i den flotteste lyserøde farve. 2019 bliver et vanvittigt smukt år med denne kalender fra Asos.com til 150 kroner!
Med denne fine mave-taske er du sikker på at være med på den seneste trend. Denne er fra Monki.dk og koster 150 kroner.
Vi elsker brunch og vi elsker gå rundt i bløde varme futter, så de her må være det perfekte for os. De er et must have! Fås på Asos.com til 106 kroner.
Overvej lige hvor sejt dit feriebillede på Instagram bliver, når du flyder rundt i denne donut på det klareste vand. Købes på Coolshop.dk for 119 kroner!
Denne kop er ikke til at stå for! Den er så smuk. Fundet på H&M til 69,95 kroner.

Læs mere om