Pige med langt hår
Skønhed

Sådan får du langt hår

Af Cecilie Rosfort-Nees 3. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der mon noget, du kan gøre for at få dit hår til at vokse i lynfart, så det bliver langt? Cecilie giver dig 5 gode råd til at få langt hår som Miley Cyrus.

Vi har samlet fem gode råd til dig, der drømmer om at få langt hår. Tjek dem ud her!

Læs også: Langt hår? Sæt den smukkeste hestehale

1. Bliv klippet
Jep, det lyder mærkeligt, at du skal blive klippet, hvis du drømmer om at få langt hår, men det skal du! På den måde får du nemlig langt og stærkt hår, som ser flot ud, og ikke langt og slidt hår, som spalter og alligevel måske knækker af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip!
Hvis du ikke har så mange penge, men godt vil klippes, så tjek, om der er en frisørskole i nærheden af dig.

2. Spis sundt
Sund mad betyder en masse for både dit helbred og dit udseende. Hvis du lever af pomfritter og osterejer, skal du måske ikke regne med at have det flotteste, mest shiny og lange hår i klassen, så spis sundt og varieret, drik nok vand og suppler eventuelt med en vitaminpille.

Tip!
Nødder, bananer, broccoli og abrikoser er med til at gøre dit hår stærkt og dermed langt.

Læs også: Sandt eller falsk om dit hår

3. Massér din hovedbund
Når først dit hår er vokset ud, kan du ikke gøre så meget for det andet end at bruge gode produkter og skåne det mest muligt for ekstrem varme og kulde, men hovedbunden kan du forkæle med en massage. Massagen sætter gang i blodforsyningen i hovedbunden, og det er noget, der sætter gang i hårets voksetempo.

Tip!
Massér din hovedbund, når du alligevel vasker dit hår.

4. Vær god ved dig selv
Stress er ikke noget, dit hår har godt af - så vær god ved dig selv, få sovet nok og sig fra, hvis du pludselig har fået sagt ja til alt for mange aftaler.

Tip!
Husk også at passe på dit hår, når du sover -sæt det løst op i en hestehale, og køb et pudebetræk af silke eller satin, hvis du går virkelig meget op i projektet.

5. Forkæl spidserne
Hvis du bruger gode produkter til dit hår, kan du få fikset nogle af de skader, der sker på dit hår, når du glatter det, tørrer det med hårtørrer og er ude i hårdt vejr. Ved at få repareret skaderne slipper du for, at dit hår spalter og knækker før tid. Husk, at gode produkter ikke nødvendigvis er de dyreste. Prøv dig lidt frem, og husk at forkæle dit hår med en hårkur en gang om ugen, og kom eventuelt lidt serum i hårspidserne hver dag.

Tip!
Hold igen med glattejernet, krøllejernet og føntørreren - og selvfølgelig er hårfarve heller ikke noget, dit hår har godt af.

Læs også: Hårmode 2012: Hvilke frisurer holder i år?