Skønhed

Redaktionen: Hvilket skønhedsprodukt elsker du?

Af Katrine Lund 23. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du redaktionens yndlings skønhedssager lige nu, så du kan få lidt inspiration til din makeuppung.

Vi elsker skønhedssager, og vi havde altså lidt svært ved at vælge vores yndlings produkter, men her er de!

Tóra
Lige nu er jeg helt vild med denne fine neglelak fra Gosh. Farven er SÅ rigtig til foråret, og så holder den mega godt. Hvis du kun skal købe én forårslak, så vil jeg klart anbefale denne - den hedder Miss Sweety og koster 59,95 kroner i Matas.

Cecilie er også vild med denne neglelak fra Gosh - se her!

Rikke
Jeg er topvild med mineralpudderen fra Tromborg til 290 kroner, som giver et naturligt forårs-look. Jeg er pjattet med farven "Favourite", og du kan købe den lækre pudder lige her!
Line T
Yndlings, yndlings, yndlings solcreme. Den dufter dejligt, og så fremskynder den en dejlig sommerbrun kulør på min hud, så jeg ikke behøver at være nær så længe i solen. Med sprayen kan jeg nå mig selv bedre på ryggen, end hvis det havde været på en flaske, smart. Den kan købes i Matas.Cecilie
Jeg er helt vild med denne oversize-gloss fra Macs Wonder Woman-serie, som er i butikkerne netop nu. Glossen koster 190 kroner, og farven "Wonder Woman" har den der helt perfekte røde nuance. Køb glossen på Magasin.dk


Tjek redaktionens yndlings lipglosser ud her!

Christine
Lige nu er jeg helt forelsket i Kiehl's Yerba Mate-hudplejeserie. Den er dejlig mild til min overfølsomme hud.
Kiehl's - Yerba Mate Tea Cleanser cirka 201 kroner, Kiehl's - Yerba Mate Tea Lotion cirka 288 kroner, Kiehl's - Yerba Mate Tea Toner 208 kroner.

Line
Min hud og jeg er ret pjattet med denne ansigtsvask fra Murad. Den er på én gang både et renseprodukt og en skintonic, og den dufter helt fantastisk, samtidig med at mit ansigt bliver fint og sundt at se på, når jeg har brugt den. Den koster 265 kroner, men jeg synes absolut, den er pengene værd! Du kan blandt andet købe den i Matas.
Få de kendtes skønhedstips lige her!


Frk. Lund
Jeg elsker "Maybelline Dream Matte Mousse Foundation", der dækker mine urenheder på en nem og naturlig måde. Den er også god til de mørke rande under øjnene. Den har virkelig været min redning hele vinteren. Den kan købes hos Matas til 109,95 kroner.Har du fået fingrene i Vi Unges skønhedsbibel? - Du kan stadig nå det!Sarah-Sofie
Lige nu er jeg vild med Kiehl's Ultra Facial Moisturizer, den holder min hud dejlig fugtig. Du kan købe den hos Magasin til cirka 200 kroner.

Leela
Jeg kan ikke leve uden denne rensemælk, som jeg har brugt de sidste mange år. Den fjerner både makeup og renser min hud. Den er bare fantastisk! Den koster 196 kroner for 145 ml. Du kan købe den her, men du kan også få den i blandt andet Matas.


Se da Leela fik en modeuge-makeover her.
Julie
Jeg har lidt et økoflip for tiden, og en af de ting, jeg er blevet helt vild med, er Dr. Hauschkas øjenskygger - især den her øjenskyggepalette, som kan bruges til at lave de vildeste smokey eyes til fest og til helt almindelig, afdæmpet makeup til daglig. Win! Se mere her!

Se her, hvordan du laver smokey eyes!


Hvad er dit yndlings produkt lige for tiden?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste