Skønhed

Vores yndlings lipglosser

Af Cecilie Nees 16. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her er vores yndlings lipglosser. Bliv inspireret, så du ved, hvilken lipgloss du skal købe næste gang.

Julie:
- Jeg er helt vild med de to funky gloss'er fra Asos, som du kan se på det store billede. Jeg synes, de er mega rå og passer helt uhyggeligt godt ned i min taske. Og farverne er også perfekte, for jeg regner med at kaste mig ud i lidt mørkere læber her til efteråret…


Rikke:
- Jeg er ret pjattet med den ultratøsede lipgloss fra Barry M. Den lyserøde glimmer-gloss shiner mine læber heeelt op til party! Glossy tubes fra Nelly til 46 kroner.


Cecilie:
- Jeg har lige købt en lidt dyr palette fra Bobbi Brown ved navn "Denim and Rose Palette", som indeholder de mest fantastiske 9 sager (uden parabener): 4 øjenskygger (to med glimmer og to uden), en blush, to læbefarver og to lipgloss (én med glimmer og én uden). Den pink lipgloss i paletten hedder "Hot Rose" og er blevet min ultimative favorit. Paletten koster 540 kroner og fås i Magasin i København og Århus. Du kan også købe glossen separat til 170 kroner.

Frk. Lund:
- Den her lipgloss fra Clinique er så smart! Den er både nem at påføre og fin at have på, og så er der solfaktor i den, så den beskytter læberne mod solen.


Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.