Skønhed

De kendtes skønhedstips!

Af Skrevet af : Sarah-Sofie Boussnina 17. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi drømme alle om at ligne de smukke Hollywood-stjerner, og her giver vi dig deres hotteste skønhedstips.

Rihanna: Rihannas skønhedstips er at spise sundt og drikke en masse vand. Hvis man spiser sundt, kommer man også til at se sund og smuk ud.

Selena Gomez: Smukke Selena Gomez tager altid solcreme på under hendes make-up. Det er nemlig vigtigt at beskytte huden imod solens stråler, og på den måde kan man holde huden smuk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Miley Cyrus: Miley Cyrus holder sin hud smuk ved at rense den hver dag.

Læs også : Miley Cyrus rasende på sin far

Fergie: Seje Fergie fra Black Eyed Peas bruger tandpasta, når hun får bumser. Tandpasta tørrer lynhurtigt bumserne ud.

Lindsay Lohan: Lindsay Lohan holder altid sine negle smukke. Hendes yndlingsneglelak er fra Essie. Det er vigtigt også at huske at pleje sine hænder og negle.

Mischa Barton: Søde Mischa Barton fra O.C husker altid at bruge en god fugtighedscreme. Hendes yndlingscreme er fra mærket Jurlique.

Blake Lively: Smukke Blake Lively får engang imellem massage. Det er vigtigt at forkæle sig selv, siger hun, for hvis man føler sig godt tilpas og smuk, er det det, man udstråler.

Lauren Conrad: Søde Lauren Conrad fra The Hills holder sit hår smukt og glansfuldt ved at bruge en god hårkur en til to gange om ugen.

Læs også : Lauren fra The Hills

Leighton Meester: Den smukke Leighton Meesters skønhedstip er at se naturlig ud. Sørg for at behandle dit hår ordentligt, og husk at rense din makeup af hver aften.

Sienna Miller: Sienna Millers beauty tip er at finde den perfekte pafume. Din parfume er med til at beskrive din personlighed, så det er vigtigt at vælge rigtigt.