Kendte

Lauren fra The Hills

Af Sara Wilkins 9. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lauren Conrad har taget hele Hollywood med storm efter gennembruddet på MTV’s hitshow, ”The Hills”. Den unge, smukke tv-stjerne har netop lanceret sin egen tøjkollektion og har mange andre spændende planer for fremtiden – vi kigger lidt nærmere på frøken Conrad..

Fulde navn: Lauren Katherine Conrad
Fødselsdato: 1. februar, 1986
Født: Newport Beach, Californien, USA.

Hvem er hun
Lauren Conrad gik på high school i Laguna Beach, Californien, og brugte det meste af sin tid på at shoppe, feste, gå på stranden og kigge efter hotte fyre sammen med alle sine veninder. Hun er den ældste af tre søskende og har lillesøsteren, Breanna, og lillebroderen, Brandon.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lauren Conrad startede sin tv-karriere, da hun fik en birolle på MTV's reality-show, "Laguna Beach". I dag er hun den populære reality-stjerne på MTV's "The Hills" og lever det glamourøse liv i Los Angeles, hvor hun arbejder med mode som praktikant på Teen Vogue.

Der er altid masser af drama i Lauren's liv - hun kommer ofte op at skændes med sine veninder, og har svært ved at afgøre, hvem hun kan stole på. Specielt eks-veninden Heidi Montag skabte problemer, da hun valgte sin kæreste, Spencer Pratt, over Lauren.

Lauren Conrad elsker at designe tøj og har gået på det prestigefyldte modeinstitut i Los Angeles. Hun elsker mode og bliver mest inspireret af populære designere som Marc Jacobs, Coco Chanel og Karl Lagerfield. [faktaBox]

I september 2007 lancerede Lauren Conrad sin nye tøjkollektion, som hun har kaldt, "The Lauren Conrad Collection".

Det vidste du ikke om Lauren Conrad
- Lauren arbejder som model og er Mark Cosmetics' nye ansigt.

- Hun hader at blive kaldt LC, selvom det er hendes kælenavn.

- Hun elsker at se Disney Channel.

- Lauren har datet mange mænd gennem tiden - blandt andet den lækre Jason Wahler.

- Hendes favorit tv-serier er: "Grey's Hvide Verden", "Family Guy", "Top Model", "The O.C." og "Veronica Mars".

- Lauren skulle rigtig have heddet Tiffany eller Crystal.

- Hendes yndlingsfarve er sort.

Lauren Conrad citat: "Jeg har kendt en del mennesker, som har stukket mig i ryggen. Jeg tror ikke på at bære nag, men hvis en af mine bedste veninder, gjorde noget forfærdeligt imod mig, ville det være rigtig svært at stole på hende igen."