Kendte

Miley Cyrus rasende på sin far

Af Christine Agertoft 23. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus har forbudt sin far at tale mere om hendes privatliv.

Sangerinde Miley Cyrus er mere end træt af sin far, Billy Ray Cyrus. I den seneste tid har han haft travlt med at fortælle verden om Miley og alle hendes problemer. Han har sammenlignet hende med den afdøde og kontroversielle Playboy-model Anna Nicole Smith og i et interview med magasinet GQ, har han sagt:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg er bange på hendes vegne. Hun har mange mennesker omkring sig, der udsætter hende for fare. Jeg vil beskytte hende fra stormen.

Kilder fortæller til PopEater, at Miley først prøvede at forsvare sin far, fordi hun troede, at han var blevet fejlciteret, men så opdagede hun, at Billy Ray også havde planer om at gæste talkshowet "The View" og tale om hendes problemer.

- Miley ville virkelig gerne lade tvivlen komme hendes far til gode, hun har selv prøvet at sige ting, som hun har fortrudt. Men da hun opdagede hans planer om et mediebesøg i New York, var hun færdig med at lave undskyldninger for ham, fortæller kilder tæt på hende.

Nu skal Miley have forbudt sin far, at give interviews og en talsmand for Billy Ray Cyrus bekræfter, at han har aflyst interviewet.

Det er ret tydeligt, at Miley og hendes far ikke er de bedste venner for tiden, men synes I, det er dårlig stil, at han taler om hende i interviews?

MestLæste