Skønhed

Piger får regnbue-fregner

Af Stine Kærsgaard 29. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her er fregner, som vi ALDRIG har set dem før …

Det naturlige look, hvor man kan se den bare hud og dine fregner, har længe været hot. Nogle piger har endda malet fake, lyse fregner på deres hud for at få looket. Men nu når fregne-trenden helt nye – og måske ikke lige så naturlige – højder!

Læs også: 7 beauty-tips du skal huske før daten

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fregnerne behøver nemlig ikke kun at være i lysebrune nuancer mere, for faktisk er der kommet en trend, hvor piger maler dem i forskellige farver, og beauty-tendensen går under navnet ”regnbue-fregner” eller på engelsk ”rainbow freckles” på de sociale medier.

Læs også: Pas på farlig beauty-trend

Herunder kan du se, hvordan forskellige piger har malet farvede fregner i deres ansigter. Hvad synes I om det?

Her i galleriet er otte nice beauty-apps!

8beauty-appsviikkekanleveuden

Er du i tvivl om, hvilken øjenskygge der passer til din hud- og hårfarve? Med Visada kan du uploade dine selfies, og få helt specifikke skønhedstips baseret på din hudtype og dine farver. Smart!
Man skulle egentlig tro, at din mobils eget kamera kunne bruges som spejl, men kvaliteten er simpelthen for lav til, at du kan se, om du har ramt ved siden af med blushen, eller om den der trælse bums er dækket. Den her app laver simpelthen dit kamera om til et spejl ved at øge billedkvaliteten. Så behøver du aldrig pakke et taskespejl igen!
Er du på jagt efter en ny neglelak? OPI laver seriøst de bedste neglelakker ever, og med deres app kan du se, hvordan de forskellige lakfarver passer til din hudfarve! Så ved du præcis, hvilken neglelak du skal skrive på ønskelisten.
Har du en yndlingslak, som du altid glemmer navnet på? Med Nail Snob kan du scanne stregkoden på din neglelak og gemme den, så du altid kan finde den frem, når det er tid til at købe en ny flaske. Et must hvis du har en kæmpe neglelakssamling!
Med den her app har du altid din helt egen skønhedsekspert i lommen. Først uploader du et selfie fra dit fotoalbum eller Facebook, og så fortæller app’en dig, hvilke farver du skal gå efter, når du shopper foundation. Hvis du ikke ved, om din hud har gule eller røde undertoner, så skal du have den her app!
Vi ved alle sammen, at det er altafgørende for din sundhed (og skønhed), at du drikker nok vand. Men hånden på hjertet så glemmer vi det alle ind imellem. iDrated holder styr på, hvor meget vand du drikker i løbet af dagen og minder dig om at drikke mere. Smart!
Er du på udkig efter lidt nyt til din makeuppung? Lad Pretty in My Pocket være din guide! Du scanner simpelthen produkternes stregkoder i butikken, og så giver app’en dig en masse anmeldelser af netop den lipgloss eller foundation, du overvejer at bruge penge på.
Ja, YouTube er faktisk en af de allerbedste skønhedsapps i verden! På YouTube kan du nemlig finde utallige makeup- og hårtutorials, der guider dig til netop det look, du gerne vil prøve.

MestLæste