Skønhed

7 beauty-tips du skal huske før daten

Af Stine Kærsgaard 26. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne være ekstra lækker og føle dig godt tilpas, før du skal på date? Her er 7 beauty-tips, som er gode at huske.

Selv om fyren, du dater, først og fremmest skal kunne lide dig for din personlighed, så er det altså stadig ret nice, hvis du selv føler, du ser godt ud på daten. For når du føler dig lækker og godt tilpas, så vil du også virke mere afslappet, og det gør tit mødet meget bedre!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er syv beauty-tips, som er gode at huske før en date:

Rens neglene, og læg en flot neglelak

Det er et ”no go” at have sorte negle på en date. Husk derfor at rense dem! Hvis du har lyst, kan du lægge en neglelak, som passer til dit outfit.

Lad din hud være

I dagene op til daten er det vigtigt, at du ikke piller i din hud eller trykker på dine bumser, da det kan give ar eller rødme. Læg i stedet en ansigtsmaske et par dage før, I skal ud, så du er sikker på, at din hud når at falde til ro på dagen.

Læs også: De bedste beauty-Instagrams

Brug parfume – men overdriv ikke!

Inden daten kan du tage et par sprøjt af din yndlingsparfume på – to sprøjt er rigeligt! Det er lækrere for dit crush, at han skal tæt på dig for at kunne dufte dig, frem for at du oser af parfume på flere meters afstand.

Vær diskret med makeuppen

Det er selvfølgelig fint at tage makeup på, når du skal på date. Du kan også sagtens lægge en streg eller duppe noget læbestift på dine læber for at føle dig lidt ekstra lækker. Men lad være med at komme meget mere på, end du plejer. Det er nemlig vigtigt, at du er dig selv!

Lav en body-scrub i badet

Følelsen af ren og blød hud er lækker – særligt, når man skal på date, hvor der måske kan være en chance for, at ens crush aer en på armen eller benet. Skrub derfor huden godt i badet.

Læs også: Første date: Hvad skal man snakke om?

Smør dig ind i creme eller olie

Efter badet kan du så smøre dig ind i en god creme eller en kropsolie. Hvis du bruger olie, så smør den på, mens din hud stadig er lidt fugtig. Det vil seriøst give dig baby-blød hud!

Ånden skal være god

Det giver nok sig selv, men vi siger det lige alligevel: HUSK at børste tænderne inden daten. Når I sidder tæt på hinanden og snakker eller måske endda ender med at kysse, så holder det bare ikke at have dårlig ånde. Hav også tandtråd og mintpastiller med i tasken for en sikkerheds skyld.

Her er fem dates, som en fyr vil elske ...

5dateshanvilelske

Hvor mange gange har du fået ham til at se en af dine girly, romantiske film? Du kan nok tælle en del. Derfor vil han helt sikkert bliver vildt overrasket, hvis du giver ham en dag, hvor I skal se alle hans yndlingsfilm sammen, for så viser du virkelig, at du går op i hans interesser, selv om I for det meste ser de film, du vil se. Det kan jo også være, der gemmer sig et par gode imellem de film, han vil se – og hvis ikke, må du bare holde ud med tanken om, at I fremover går tilbage til kun at se dine film. Hi hi!
Er han stor fan af fodbold eller en anden sport? Så skal du da tage med ham til en kamp. Overrask ham med billetter, og gør dig umage for at vise lidt interesse i, hvad det går ud på – også selv om du inderst inde er fuldstændig ligeglad med, hvorfor alle de mænd løber rundt efter den samme bold. Hvis han kan lide det, vil det helt sikkert betyde noget for ham, at du inviterer ham med.
Spiller hans yndlingsband i byen? Så er det den perfekte chance for at give ham den mest fantastiske date. Overrasker du ham med, at I sammen skal ind og se den kunstner eller det band, han altid har drømt om, vil han helt sikkert huske det for evigt! Og måske gør han gengæld, og inviterer dig ind en anden gang til noget, du virkelig gerne vil se? Så er det jo win-win!
Har din søde fyr en lidt vild personlighed med hang til små-crazy oplevelser? Så må du forsøge at overvinde din frygt, og tage med ud og få adrenalinen i vejret. I kan for eksempel tage ud og klatre, køre gokart, lege paintball, stå på vandski eller køre på mountainbikes. Hvis du altså tør!
Har din kæreste en interesse for tøj, eller synes du bare, han trænger til lidt nyt i gaderoben, kan du invitere ham ud på en shoppe-dag, hvor det kun er ham, der skal købes ind til. Det vil nok lokke ham, at han ikke skal gå med rundt i de mange butikker, du elsker, og han vil helt sikkert blive glad for at have dig med, så han er sikker på, han går i noget, du synes, er flot.

MestLæste