Krop & Sind

Første date: Hvad skal man snakke om?

Af Julie Lund Mikkelsen 19. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Frygter du pinlig tavshed på daten med drømmefyren? Så kig her, og få idéer til, hvad I kan snakke om på første date – og hvad I bestemt IKKE skal snakke om …

Det er altid ret skræmmende at skulle på første date med en fyr, man er vild med - for hvad nu hvis samtalen går i stå?! Tag det bare helt roligt! Her er idéer til, hvad I kan snakke om - og hvilke emner det nok er en god idé at holde sig fra…

Læs også: Scoretips til generte piger.

Det skal du snakke om på første date:


* I er jo på første date, fordi I skal lære hinanden bedre at kende. Derfor er det vigtigt, at du spørger ind til ham og hans liv. Men husk også, at du skal være klar på at være åben om dig selv, når han stiller spørgsmål til dig.

* I går jo måske begge to i skole, og derfor er det perfekt at snakke om, hvilke fag I kan lide, og hvordan jeres lærere er. Det kan der helt sikkert komme en masse sjov ud af.

* En gammel klassiker, der altid virker, når man skal finde på noget at snakke om: Vejret! "Ihh, hvor er det koldt" eller "Nøj, hvor er det dejligt vejr i dag" - ja, det kan man bare altid tale om på første date!

* Hvilke film kan han godt lide? Og har han set en fed film for nylig? Det er altid spændende at snakke om film - og I har helt sikkert begge to noget at fortælle.

* Hvad har I lavet på første date? Snak om de mennesker, I ser, eller de ting, I oplever. På den måde får I nemlig skabt nogle fælles minder sammen - og det er jo vigtigt, hvis I skal være kærester.

Læs også: Scor ham som på film.

Det skal du IKKE snakke om på første date:


* "Min eks-kæreste var bare en kæmpe nar!" Nej, det er bare totalt no-go at snakke om din eks på jeres første date! Han gider da ikke tænke på, at du har været sammen med andre!

* Lad være med at bagtale eller sladre løs på jeres første date. Også selv om du lige har hørt den vildeste sladder! En dreng kan hurtigt synes, at det bliver for meget, hvis du er en gossip girl…

* "Jeg tror, jeg elsker dig." Ej, come on, gem lige de helt store følelser til en anden gang! Du skræmmer ham bare væk, hvis du erklærer ham din helt store kærlighed på første date!

* Det er fristende at pynte lidt på sandheden, når drømmefyren skal imponeres, men lad være med det! Han opdager jo nok alligevel sandheden på et tidspunkt, hvis du lyver for ham på første date. Vær dig selv i stedet - det er meget lettere!

*Du skal helt sikkert fortælle ham om dig selv - men du skal altså ikke snakke om dig selv heeele tiden. Han skal jo også mærke, at du er interesseret i, hvad han har at sige!

Læs også: Scor skolens nye fyr.

Tre tips til første date:


* Første date skal være sjov for både dig og ham!
* Fortæl noget om dig selv på første date!
* Efter første date kommer der en anden date, så du behøver ikke have travlt!

Har I nogle tips til første date? Eller har I lyst til at fortælle om jeres første date? Skriv i kommentarfeltet!

Læs mere om

MegetMere