Skønhed

Pas på farlig beauty-trend

Af Stine Kærsgaard 23. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den her trend kan seriøst give varige skader.

Koreanske beauty-trends hitter for tiden og med god grund, for nogle af de bedste skønhedsopfindelser kommer faktisk derfra. Men nu er der altså kommet endnu en trend, som hitter på de sociale medier, og den er ikke nice. Den er farlig (!) og kan gøre virkelig meget skade.

Læs også: Skræmmende leg er vildt populær på nettet 

Helt konkret går det ud på, at du bruger ild til at bukke og forme dine øjenvipper. Du brænder et stykke træ, der minder om en blyant, under nogle flammer og bruger så træet til at forme vipperne med.

Men det er en DÅRLIG idé! Med denne metode har du nemlig slet ikke styr på, hvor varmt træet bliver, og du kan både ødelægge dine vipper og brænde din hud. Yikes!

Læs også: Farlig app afsløret 

Det er meget bedre at bruge en øjenvippebukker. Hvis du vil have ekstra effekt, så kan du eventuelt varme bukkeren lidt under en hårtørrer eller holde den under den varme hane.

Så lad os lige blive enige om, at vi ikke skal have noget ild eller brandvarmt træ i nærheden af vores øjne. Ellers tak!

Se stjernernes beautytips her:

Stjernernesskønnebeautytips

- Jeg vasker altid mit ansigt, før jeg går i seng, og så bruger jeg en øjencreme.

- Solpudder er altid et hit!

Jeg lærte af min bedstemor, at mindre er mere – man skal aldrig have for meget makeup på, for så ser man overmalet ud.

- Min mor lærte mig et virkelig godt skønhedstip. Hun puttede olie eller mayonnaise i sine hårspidser, før hun gik i bad, så shampooen ikke udtørrede dem.

- Jeg har altid skeer liggende i fryseren til de morgener, hvor jeg ikke har fået søvn nok. Jeg putter dem på øjnene, og så fjerner de poser under øjnene.

- Jeg plejede at vaske mit hår hver dag, men for et par år siden lagde jeg mærke til, at det gjorde mit hår tørt og skrøbeligt, så nu vasker jeg det kun hver anden dag.

- Put lidt highlighter lige under dit øjenbryn, på kindbenene og, tro det eller ej, lige over læben.

- Krøl dine øjenvipper med en ske, hvis du ikke har en øjenvippebukker.

- Mine tre bedste tips er: Fugt, søvn og gør noget ud af dine øjenbryn. Det er de tre ting, jeg prøver at fokusere på i mit liv.

- Få bugt med hævede øjne ved at skære et par køleskabskolde kartofler i skiver. Lad skiverne trække i vand i et øjeblik, og læg dem på øjenlågene i 15 minutter. Det virker hver gang!

- Hvis du rammer ved siden af med din mascara, så dyp en vatpind i foundation, og brug den til at fjerne og skjule fejlen på samme tid.

- Hemmeligheden, bag min rene hud, er, at jeg renser, toner og fugter den hver dag.

MegetMere