Samfund

Skræmmende leg er vildt populær på nettet

Af Oliver Kokholm Ungermann 27. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et creepy spil, der minder om ”ånden i glasset”, storhitter lige nu blandt teens på de sociale medier. Læs om det her.

Der opstår tit de mærkeligste online-trends, men den nyeste i flokken – kaldet ”CharlieCharlieChallenge” – er altså ret spooky!

Læs også: Stjernernes creepy fanoplevelser

Den overnaturlige leg, der mest af alt minder om ”ånden i glasset”, går ud på at forsøge at hidkalde den mexicanske ånd, Charlie, og stille et spørgsmål til den, som man så vil få ’besvaret’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det foregår sådan, at man ligger to blyanter på tværs af hinanden som et kryds ovenpå et stykke papir med fire felter. I starten spørger man, om ånden er til stede, og hvis blyanten flytter sig til ”ja”, er der ’kontakt’ – og så kan man spørge om noget nyt.

Selv om det virker uskadeligt, er der mange, der tager det dybt seriøst, og vi håber virkelig ikke, at nogen flipper alt for meget ud og gør noget dumt, hvis de tilfældigvis får et spooky ’svar’.

Læs også: Se det creepy spøgelse bag Demi Lovato

Vi synes, det lyder vildt creepy, og vi tør slet ikke lege med!

Hvad synes du om sådan en trend? Se hvordan det fungerer i videoen...

I galleriet kan du se, hvilke stjerner der mener at have set et spøgelse.

Stjernerderharsetspøgelser

Calum fra 5 Seconds of Summer boede engang i en gammel lejlighed, hvor der var spøgelser. Han vågnede mig om natten og så en uhyggelig figur ved sin seng. Argh!
Ariana har haft en vildt uhyggelig oplevelse på en kirkegård, hvor hun tog et helt normalt billede, men da hun så på billedet bagefter, var der pludselig to ansigter på det! Hun skyndte sig at tweete oplevelsen til sine fans, som du kan læse her.
Studiet, hvor Lorde indspiller sin musik, er hjemsøgt! Hun mener, at man kan høre spøgelset på optagelserne.
Miley og hendes søster overnattede på et tidspunkt i en lejlighed i London, hvor badeværelset var hjemsøgt. Hanen i bruseren drejede af sig selv, mens søsteren var i bad, og Miley så en lille dreng kigge på hende på badeværelset.
Kesha har i et interview med Ryan Seacrest fortalt, at hun har haft nogle sexede oplevelser med et spøgelse. Hmm…
Jennifer har ikke set et spøgelse, men hun er vildt bange for dem. Nogle gange tør hun ikke vaske sit ansigt, fordi hun er bange for, at hun vil se et spøgelse, når hun kigger sig i spejlet. Måske skal hun holde en lille pause fra gyserfilmene?
Da Tyler flyttede til Los Angeles, boede han i en gammel lejlighed, der viste sig at være hjemsøgt. Skabene åbnede af sig selv, og han følte tit, at der lå nogen i sengen ved siden af ham. Creepy!
Demis barndomshjem i Texas er hjemsøgt af en lille pige! Hun har haft besøg af en synsk, der fortalte hende, at pigen hedder Emily. Demi så tit pigen i sit skab, og da hun var tre, fortalte hun sin mor, at hun legede med pigen.
Da Katy optog en reklame for sin parfume, kiggede hun i et spejl og så en vred mand med et stort overskæg. Der var ingen andre, der så manden, men Katy var skræmt fra vid og sans.
Bellas hus er hjemsøgt, ligesom Demi Lovatos. Hun har tit set en mystisk sølvagtig dame svæve forbi. Uuh!
Lucy har et spøgelse i sit hjem, som tit tænder for kaffemaskinen. Måske spøgelset bare er lidt træt, Lucy?

MestLæste