Skønhed

Passer pandehår til dig?

Af Anja Bruneskjold 30. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om, hvorvidt pandehår passer til dig eller ej? Læs med her, hvor vi guider dig, så du kan finde ud af, om du skal have langt pandehår, kort pandehår eller måske slet ikke pandehår.

Du har garanteret overvejet helt vildt mange gange, om du skulle klippe dit lange hår af og i stedet få en frisure med pandehår. Det kan godt være rigtig svært at beslutte, for hvad nu hvis det ikke er pænt? Hvis du følger disse tommelfingerregler, så vil du helt sikkert kunne finde ud af, om pandehår passer til dig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Frisurer til langt hår.

Hvis du har tykt og langt hår…
Oftest vil det se sejt ud med pandehår, når dit hår er tykt. Det er superflot, hvis du får lavet "tungt" pandehår, hvor grænsen starter cirka på midten af hovedet. Hvis du er modig, kan du få lavet pandehåret med en skarp kant i stedet for, at det går naturligt i ét med resten af håret. Det er supercool!

Læs også: Find en frisure ud fra din ansigtsform.

Hvis du har tyndt og fint hår…
Pandehår er for det meste ikke vildt pænt, hvis håret er meget tyndt. Det hår, som bliver klippet til pandehår, bliver taget fra håret i siderne, og derfor bliver det ekstra tyndt at se på. Hvis du er typen, der alligevel altid går med hestehale, vil man ikke lægge mærke til, at håret er tyndere, og så vil pandehår garanteret passe fint til dig.

Læs også: Tre smukke festfrisurer.

Hvis du har krøller…
Med krøllet hår ser det næsten altid supercool ud med pandehår. Du kan for eksempel tage dit hår ud til den ene side, så du får skråt pandehår, eller du kan glatte det. Selv om det kun er pandehåret, der er glat, og resten af håret krøllet, ser det stadig rigtig fint ud.

Læs også: Hårtip: Lav krøller med et glattejern.

Hvis du har høj pande…
Hvis du er én af dem, der har en høj pande, vil det se rigtig sejt ud med pandehår. Pandehåret falder bare flottere, hvis det kan være en smule længere - og det kan det jo, hvis det kan falde ned over en høj pande.

Hvis du har lav pande…
Er du én af dem med lav pande, kan det godt se underligt ud, hvis du vælger at få klippet pandehår, fordi dit ansigt pludselig kan virke meget mindre. Overvej, om det kan se cool ud, hvis du også vælger en ny frisure til resten af håret - måske vil det se helt vildt sejt ud med pagehår og skråt pandehår.

Læs også: Overvejer du at få pandehår?

Hvis du bare VIL have pandehår…
Hvis du virkelig godt kunne tænke dig at få pandehår, men stadig er rigtig meget i tvivl, så tal med din frisør om, hvad I kan gøre. Måske har hun en masse idéer til, hvordan hun kan klippe dig, så du alligevel kan få en frisure med pandehår.

Læs også: Stjernernes vilde frisurer.

MestLæste