Skønhed

Frisurer til langt hår

Af Line Sølvhøj Jensen 10. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du ideer til frisurer til langt hår, ideer til konfirmationshår eller bare inspiration til en smuk festfrisure? Læs med her, hvor vi har samlet tre ideer til langt hår.

Er du træt af at have langt hår, der altid bare er sat op i en kedelig hestehale? Det kender vi alt for godt, og derfor har vi fundet tre smukke frisurer til langt hår, som du kan blive inspireret af.

Læs også: Find en frisurer ud fra din ansigtsform.

Du og din veninde kan øve jer på at sætte frisurerne på hinanden, og så er I klar med en lækker festfrisure, smukt hår til konfirmationen eller en ny frisure til den næste fest!

frisure, frisurer, langt hår, hår, guide, tips, konfirmationshår, festfrisurer, fletning

Smukt morgenhår

Kan du godt lide beach-looket, så er den smukke morgenhårs-frisure måske noget for dig.

Sådan gør du: Inden du går i seng, så del dit hår i to totter og sno det rundt. Sæt håret fast med hårnåle og sov med det. Når du vågner næste dag, skal du fjerne hårnålene, ruske lidt i håret og spray hårspray i. Vupti, så har du det smukkeste morgenhår!

Læs også: Sådan får du sundt hår.

frisure, frisurer, langt hår, hår, guide, tips, konfirmationshår, festfrisurer, fletning

En anderledes fletning

Fletninger er altid smukke, og du kan faktisk pifte din fletning op, så den bliver endnu smukkere!

Sådan gør du: Touper dit hår og giv det lidt saltvandsspray. Lav en sideskilning, og lav så en fletning i hver side, ligesom du ville gøre, hvis du skulle lave en fransk fletning. Pas på, at fletningerne ikke bliver for stramme. Saml de to ender med en elastik til en lille knold, som du eventuelt kan gemme inde under håret.

Læs også: Sådan får du langt hår.frisure, frisurer, langt hår, hår, guide, tips, konfirmationshår, festfrisurer, fletning

Wild hair

Det kan være super flot med et helt vildt look - se, hvordan du får den vilde frisure her:

Sådan gør du: Start med at toupere det øverste af dit hår. Giv det lidt hårlak, så det bliver siddende. Brug et glattejern til at lave krøller i det nederste af dit hår. Krøl totter i forskellige størrelser, så du både får store krøller og små, fine krøller. Rusk op i dit hår med fingrene til sidst, og slut af med hårlak.

Læs også: 11 nemme frisurer til langt hår.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste