Skønhed

Tre smukke festfrisurer

Af Cecilie Rosfort-Nees 30. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gør dig klar til fest med tre smukke festfrisurer. Vi guider dig lige her!

Er du i tvivl om, hvordan håret skal sidde, når du skal til fest? Så se med her, hvor vi giver dig tre forskellige festfrisurer.

Måske kan du blivet inspireret til, hvordan frisuren skal være nytårsaften, til konfirmationen eller en anden dag, hvor du skal til fest.

Læs også: Stjernernes vilde frisurer.

1. Løst & lækkert


Hvis du vil have løst hår, skal du lige overveje, om du vil have krøllet eller glat hår. Hvis det skal være glat, er tricket at bruge et produkt, der ikke alene beskytter håret, men også giver det lækker glans. Glat dit hår tot for tot. Krøller kan du fikse med et krøllejern eller et glattejern. Slut af med hårlak.

Læs også: Lav krøller med et glattejern.

2. Den kækkeste knold


Lav en høj hestehale der, hvor du vil have din knold til at sidde. Forvandl din hestehale til en ballerina-agtig knold ved hjælp af nogle hårnåle. Slut af med hårlak. Et hårbånd med lidt lir på kan sætte prikken over i'et.

Læs også: Tips til en flot frisurer.

3. Den fineste fletning


Toupér dit hår, så det får ekstra fylde, og sæt det i en høj hestehale. Tag en tot af håret og sno det omkring elastikken for at dække den. Lav en fletning i resten af håret. Slut af med hårlak, så frisuren holder hele aftenen.

Læs også: Sådan får du lækkert hår.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.