Skønhed

Makeup-artistens bedste tips

Af Cecilie Rosfort-Nees 31. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Makeupartist Ulla Glud er en af Vi Unges faste makeupartister. Hun lægger blandt andet makeup på de modeller, vi har på forsiden af bladet. Her får du hendes 10 bedste beautytips!

? Brug en øjenskygge som liner ved at dyppe din linerpensel i lidt vand, inden du dypper den i øjenskyggen. Det er nemt at få et flot og naturligt resultat på den måde.

? Har du krøller? Få dem til at holde sig flotte længere ved at spraye hårspray i nedefra og op, og kram krøllerne op.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

? Hav altid en lys og en mørk foundation og pudder - på den måde kan du altid blande dig frem til den perfekte farve.

Læs også: Form dit ansigt med makeup

? Køb nogle gode pensler - det er rart at have en foundationpensel, en pudderbørste, en pensel, du kan blende din øjenskygge med, en eyelinerpensel, en skråpensel og en lipliner. Husk at holde dine pensler rene og lækre ved at vaske dem ofte med en mild shampoo.

? Tjek altid i dagslys, om din makeup ser fin ud - på den måde slipper du for grimme foundation- og pudderkanter.

? Et rent ansigt er vejen frem - din makeup bliver flottere, hvis du lægger den på afrenset og gennemfugtet hud.

? Hvis du vil have dine læber til at se fyldigere ud, så brug lidt concealer på amorbuen og langs kanten af den nederste læbe.

Læs også: Foråret 2014: De hottete beauty-trends

? Dine bryn giver en perfekt indramning af dine øjne. Spids en øjenblyant i en farve, der er lidt lysere end dine øjenbryn, og tegn små, tynde streger i samme retning, som dine brynhår gror. Tegn også en streg langs den nederste kant inde i brynet - på den måde kommer dine bryn til at se helt lige ud. Red dine bryn på plads med en lille børste, på den måde får du også udjævnet stregerne lidt.

? Hvis du drømmer om et friskt look, men har travlt, så nøjes med at dække de steder, hvor din hud har brug for det - det plejer at være under øjnene, rundt om næsen og munden og på eventuelle urenheder, slut af med en transparent pudder. Læg mascara på vipperne, gloss på læberne, lidt rouge på kinderne og tegn brynene lidt op. Og ja, det kan du godt nå på 5 minutter!

? For at få en fin og ensartet hud, så bland lidt primer i din foundation - på den måde får du dækket huden og fyldt porerne i huden ud.

Følg Ulla Glud på Instagram: @ullaglud