Skønhed

Foråret 2014: De hotteste beautytrends

Af Luise Gregersen 20. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne har talt! Her er de absolut hotteste beautytrends, du skal prøve i 2014.

Vi er bare SÅ klar til at sige farvel til vinteren! Foråret er så småt begyndt at titte frem, og det betyder en ny sæson med nye, hotte beautytrends! I galleriet nedenunder kan du se, hvilke skønhedslooks stjernerne tror på i 2014.

Læs også: Frisure 2014: Den ultimative guide

Skal du prøve de nye beautytendenser?

Foråret2014:Dehottestebeautytrends

Du kan roligt give din klassiske røde læbestift en lille pause i foråret. En af de hotteste læbetrends lige nu er nemlig pangorange læber! Det lyder måske lidt grænseoverskridende, men når man ser, hvor godt Shay Mitchell ser ud med de appelsinfarvede læber, får man alligevel lidt lyst til at afprøve looket.
De tætte, buskede bryn holder stadig – og det håber vi faktisk, at de bliver ved med længe endnu! Man ser nemlig bare bedre ud med naturlige bryn fremfor overplukkede blyantstreger! Se her, hvordan du får flotte øjenbryn som Lily Collins og Cara Delevingne.
Det er blandt andet Lorde, der med sin viltre manke, har bragt det naturligt krøllede hår tilbage på listen over beautytrends. Så hvis du har krøller, kan du godt gemme både føntørrer og glattejern langt væk!
Fletninger i alle afskygninger er superhotte til foråret, og især sildebensfletningen er på vej frem! Den fine fletning ser tilpas afslappet ud til, at du kan bruge den til hverdag, men du kan også sagtens bruge looket til festlige lejligheder. Se bare Lucy Hale, der rocker fletningen på den røde løber! Se her, hvordan du laver sildebensfletningen.
BFF’erne Taylor Swift og Selena Gomez er begge vilde med det metalliske makeuplook. Du kan både bruge sølv, guld eller kobber alt efter, hvad, du selv synes, er pænest. Se her, hvordan du kopierer Selenas gyldne look.
Giv dit look kant med en mørk rød eller bordeaux læbestift. Farven er især supersmuk til porcelænsbleg hud som Emma Watsons!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste