louise madsens bedste tips til sommerhår
Skønhed

Louise Madsens bedste tips til sommerhår

Af Redaktionen 10. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fået Louise Madsen til at dele sine bedste tips til det lækreste sommerhår med os – og med dig...

Mangler du inspiration til flotte sommerfrisurer? Og tips til hvordan du holder håret sundt, selvom det bliver udsat for sommerens mega varme sol og havets saltvand?

Vi har spurgt Louise Madsen, hvad hun gør om sommeren for at holde håret flot og friskt. Læs med herunder, for at få den seje influencers bedste tips.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er din go to-sommerhverdagsfrisure?
– Det må helt klart være en løs og lidt »tilfældig« knold. Et godt trick til dette er at ruske lidt i knolden, når du har den, og bagefter tage de forreste totter ud og en tot ved hvert øre.

Og din go to-sommerfestfrisure?
– Løst hår! Helt klart. Måske pynte det med et fint spænde.

Og strandfrisure ikke mindst?
– En knold eller løst hår. Jeg synes, ens hår er så flot, når man har ladet det tørre efter at have svømmet i saltvand.

Læs også: Emilie Britings bedste tips til sommerhår

Hvilket hårprodukt kan du ikke leve uden om sommeren?
– Det må nok helt klart være min yndlings-tørshampoo fra Batiste i udgaven »Fresh«. Den dufter friskt, giver et lille pust til ens ellers lidt svedige hovedbund, og så giver den selvfølgelig den volumen, vi alle elsker!

Plejer du dit hår på en anden måde om sommeren end om vinteren?
– Ikke rigtigt, nej. Jeg bruger altid olie efter mit bad og ellers bare en tørshampoo i løbet af dagen. Faktisk uanset årstid.

Hvordan er din hårplejerutine?
- Jeg vasker mit hår cirka hver tredje dag, og så bruger jeg en shampoo og balsam, som jeg selv har »designet« inde på FunctionOfBeauty.com. Der kan man selv vælge farve, duft, hvad den skal gøre for dit hår – og det allersejeste: Dit eget navn står på bøtterne!

Læs også: Guide: Sådan styler du dit hår til sommer

Det bedste billige produkt, du bruger til dit hår?
– Batistes tørshampoo! Elsker dem! Især i varianterne »Fresh« og »Natural & Light Bare«. De gør mit hår anti-fedtet, giver det volumen og lysner det foroven, hvor jeg godt kan have ret mørkt hår i forhold til resten af mit hår. Et andet produkt er hårolien fra Schwarzkopf, som hedder »Gliss - Daily Oil Elixir«. Så køber jeg også altid produkterne hos Normal, da man får dem ekstra billigt der!

Hvordan er dit drømmehår?
– Mit drømmehår er lyst, semi-langt og krøllet! Min mor har de vildeste slangekrøller, og min far har meget glat hår. Jeg har fået en blanding, men jeg ville da elske, hvis jeg fik nogle lidt mere markerede krøller end bare lidt »fald« i håret.

Hvem, synes du, har noget virkelig lækkert hår?
– Jeg synes, instagrammeren Emilia Silberg har ekstremt flot hår!

Læs mere om

MestLæste