Skønhed

Guide: Sådan styler du dit hår til sommer

Af Selina Sander Jensen 20. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas! Det er blevet sommerferietid, og nu er der tid til at gøre lidt mere ud af sit hår. Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver nogle særlige skills – for i år er hårpynt megatrendy! Læs her, hvordan du kan style dit hår til sommer.

Der findes SÅ mange fine frisurer, men det er altså ikke altid, at det er lige nemt at lave dem selv. Heldigvis er det megatrendy med fin hårpynt denne sommer – og det gør det altså meget nemmere at style nogle superfine sommerfrisurer, uden at det kræver hverken særlig meget tid eller særlige skills. Det er da win-win, ikke? Her får du både tips til at style dit sommerhår og inspiration til sommerens flotteste hårpynt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Løst hår

Du kan style dit løse hår med en flot hårbøjle. De findes blandt andet i alverdens farver, mønstre og med perler i år. Det er både nemt, og så ligner det, at du alligevel har brugt tid på at style dit hår – og så kan du også få håret lidt væk fra ansigtet i sommervarmen!

Du kan også style dit løse hår med et eller flere fine hårspænder i siden.

Krøllet hår

Hvis du har naturlige krøller og lader håret hænge løst, kan du nemt style krøllerne med et fint hårspænde på siden af hovedet. Der findes alt fra både søde og girly hårspænder til hårspænder i funky neonfarver, som kan være med til at pifte dit outfit op.

Hvis du ikke har naturlige krøller, kan du rimelig nemt lave nogle lækre beach-waves i dit hår med enten et krøllejern eller et glattejern (øvelse gør mester) – og bagefter pifte det op med et fint hårspænde!

Pssst! I år er perlehårspænder virkelig in, og du kan læse en guide til at lave dit helt eget unikke perlehårspænde lige her!

Fletninger:

Fletninger er jo flotte i sig selv, men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du også sætte et hårspænde i håret.

Tip: Hvis du ikke føler dig helt sikker på at flette, kan du kan også lave en ganske almindelig hestehale, og så nøjes med at flette det hår, der hænger løst i hestehalen!

Hestehale og knold

Hvis din go-to frisure i sommervarmen er en hestehale eller en knold, kan du nemt gøre lidt ekstra ud af den! I stedet for at bruge en ganske almindelig hårelastik kan du bruge en scrunchie, som er vildt populær for tiden og fås i alle afskygninger. På den måde kan du nemt give dit outfit lidt ekstra farve, mønster eller noget helt tredje, som du godt kan lide!

Du kan også skifte knolden eller hestehalen ud og samle håret bagpå med en flot hårklemme – det er både nemt og pænt!

I galleriet nedenfor har vi samlet en masse fin hårpynt, så du kan blive inspireret til dit sommerlook!

Hårpynt

Havfrue Scrunchie fra Sui Ava til 50 kr.
Foto: PR
Hårklemme fra Sui Ava til 80 kr.
Foto: PR
Hårspænde fra Pico til 150 kr.
Foto: PR
Hårbøjle fra Le Mosch til 299,95 kr.
Foto: PR
Hårnål fra Pico til 20 kr.
Foto: PR
Hårbøjle fra Le Mosch til 149,95 kr.
Foto: PR
Hårspænde fra Pico til 100 kr.
Foto: PR
Hårspænde fra Pico til 65 kr.
Foto: PR
Hårspænde fra Sui Ava til 90 kr.
Foto: PR
Scrunchie fra Sui Ava til 30 kr.
Foto: PR
Hårbøjle fra Le Mosch til 149,95 kr.
Foto: PR
Hårspænde fra Sui Ava til 90 kr.
Foto: PR
Scrunchie fra Sui Ava til 30 kr.
Foto: PR
Hårspænde fra Sui Ava til 75 kr.
Foto: PR
Hårbøjle fra Sui Ava til 150 kr.
Foto: PR
Scrunchie fra ASOS til 48,62 kr.
Foto: PR

Hvilken slags hårpynt er din favorit til sommeren?

MestLæste