Skønhed

Lav en anderledes hestehale

Af Anja Bruneskjold 13. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du også er træt af den samme kedelige hestehale, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du laver en anderledes hestehale.

Det kan godt betale sig at bruge fem minutter ekstra om morgenen, så du kan få en fin og anderledes hestehale, end du plejer. Det er supernemt!

Læs også: Få en smuk hestehale.

Trin 1: Kom en styling-spray i håret og føntør! På den måde får dit hår masser af glans og struktur, og det bliver lettere at arbejde med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Trin 2: Kom en varmebeskyttende spray i håret og glat det! Sprayen beskytter håret mod varmeskader, så det ikke bliver slidt. Sørg for at spidserne ikke er bøjede - så knækker de ikke!

Læs også: Hårmode 2012: Hvilke frisurer holder i år?

Trin 3: Lav en midterskilning og red dit hår ned i en stram hestehale nederst i nakken. Sæt elastikken godt fast så det holder!

Trin 4: Kom to ekstra elastikker i håret og sørg for, der er samme afstand mellem alle tre elastikker. Dæk elastikkerne med et fint bånd. Hvis du vil, kan du fuldende looket med en cool kasket ligesom modellen på billedet.

anderledes hestehale, hestehale, wella

anderledes hestehale, hestehale, wella

Wella Professionals Stay Brilliant eller Wella Pro Series Repair & Style Fluid er gode som styling-spray, og Wella Professionals Thermal Image beskytter mod varme. Men du kan sagtens bruge dine yndlingsprodukter og få den samme fine hestehale.

Læs også: Lær at flette en sildebensfletning.