Skønhed

Her er One Directions parfume ”OUR MOMENT”

Af Line Sølvhøj Jensen 7. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction har lavet en parfume, som er i butikkerne til september. Den hedder ”OUR MOMENT”, og Vi Unge har mødt One Direction og fået en prøve på parfumen.

I går holdt One Direction et kæmpe presseevent, hvor deres kommende parfume "OUR MOMENT" blev vist frem. Vi Unge var med, og det var et tophemmeligt event i London, der blev holdt i et stort rum på 39. etage. Niall, Harry, Louis, Liam og Zayn var selvfølgelig også med.

Læs også: One Direction skal have større muskler.

Det samme gjorde den store overraskelse, nemlig deres parfume "OUR MOMENT", som kommer i butikker verden over til september. Den var pakket ind som en kæmpe gave, som drengene afslørede for os.

Læs også: Niall Horan fik frække beskeder på twitter.

Parfumen kan fås i tre forskellige størrelser, og er det ikke nok for dig, kan du også få duften som shower gel og body lotion. Drengene har været med til at beslutte, hvordan parfumen skal dufte og se ud. Navnet har de selvfølgelig også været med til at bestemme, og der har slet ikke været tvivl om, hvad duften skulle hedde. One Direction blev nemlig inspireret af deres fans og deres øjeblikke med dem, og derfor blev det til "OUR MOMENT".

- Jeg har testet den på min familie, og de elsker den - vi kan slet ikke vente med at vise den til vores fans i hele verden, har Niall udtalt.

Læs også: Shop One Direction-merchandise her.

Vi Unge var så heldig at få en lækker goodiebag med hjem, som blandt andet indeholdt en prøve på "OUR MOMENT" - og vi er helt vilde med den. Nøgleordene er sødme, kærlighed og smukke blomster - glæd jer!


One Direction, parfume, OUR MOMENT

MegetMere