Kendte

One Direction skal have større muskler

Af Thomas Flindt 4. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction-drengene er i skarp træning for at få større muskler til deres USA-turné.

Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Liam Payne har haft travlt op til deres USA-turné, som de starter i weekenden. De har nemlig været i skarp træning for at få større muskler - det har deres pladeselskab forlangt af dem.

Læs også: Sådan er One Directions madvaner

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

One Direction skal nemlig være i topform under hele USA-turnéen, så derfor har de fået tildelt personlige trænere, og deres kost er blevet lavet helt om. Det er nemlig slut med at spille for mange videospil og spise for meget slik.

- Harry har fået større arme, og Liam har fået en veltrænet mave, fortæller en kilde til Mirror.

Læs også: One Direction får fodbold-tricks af Ronaldo

De to trænere, Mark Jarvis og Jimmy Wallhead, er professionelle trænere af kampsporten Mixed Martial Arts, og de tager sig af Harry Styles og Liam Payne, mens Louis Tomlinson, Niall Horan og Zayn Malik arbejder med hver deres personlige træner.

Samtidig med, at One Direction har brugt mere tid i træningscenteret, så har sangskriver Wayne Hector afsløret, at boybandets tredje album bliver mere modent, og han fortæller, at der helt sikkert kommer et stilskift på deres næste album. Det hænger jo meget godt sammen med, at de gerne vil se lidt mere maskuline ud, gør det ikke?

Kan du klare: Den ultimative One Direction-test?

Hvad synes I om, at One Direction bliver mere veltrænede? Er det hot eller not?