Kendte

Sådan er One Directions madvaner

Af Thomas Flindt 28. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Directions private kok afslører, hvad de søde drenge spiser før deres koncerter. Se 1D-menuen her!

Når One Direction er på turné, spiller de næsten en koncert hver dag, så derfor er det vigtigt, at de får spist et godt måltid før hvert show. One Directions private kok, Sarah Nicholas, afslører boybandets madvaner til The Daily Star:

- Liam Payne kan lide bacon, bøf og grøntsager, mens Louis Tomlinson æder alt - men en skål Special K er hans favorit, fortæller One Direction-kokken og fortsætter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: One Direction donerer penge fra deres koncerter

- Zayn Malik er let at gøre tilfreds. Han skal bare have pasta med kødsovs eller stærk kylling. Han er en madelsker, og spiser, hvad der bliver serveret. Niall Horan kan lide enkel mad som pølser, mos, tærter og cremet kylling med pasta.

Når alt den lækre mad skal skylles ned, er der også én ting, som One Direction elsker: Te! Og det skal helst være Yorkshire te - Louis Tomlinsons favorit. Drengene plejer at mødes klokken halv seks til eftermiddags te, og den skal helst serveres på en blå og hvidternet dug, så de føler sig mest hjemme.

Læs også: One Direction får fodbold-tricks af Ronaldo

Juice er også et hit hos One Direction, som drikker store mængder Capri-Sonne og Rubicon før deres koncerter, og alkohol er helt udelukket.

- Vi sørger altid for, at der er grøntsager og juice klar … De har muligheden for at spise sundt i stedet for KFC. De er meget opmærksomme på at spise sundt, og deres personlige træner hjælper dem, fortæller Sarah Nicholas.

Læs også: One Direction kalder Harry for fru Moppe

Hvilket måltid ville I have serveret, hvis det var jer, som skulle optræde foran tusindvis af fans?

MestLæste