Kendte

One Direction kalder Harry for Fru Moppe

Af Benedikte Brix 21. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles har fået et nyt kælenavn af de andre medlemmer af One Direction. De kalder ham Fru Moppe, men det er ikke på grund af håret…

Harry Styles er helt besat af at gøre rent. Ja, I læste rigtigt. Harry har simpelthen rengøringsvanvid, og det betyder, at han har lavet et strengt regelsæt for at være sikker på, at Zayn, Liam, Louis og Niall holder tourbussen ren.

Læs også: Video - Harry Styles' scoredans

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er drengene mildt sagt irriterede over, og derfor kalder de nu Harry for Fru Moppe - en rengøringsgenstand, der minder lidt om krøltoppens søde garn.

- Harry går meget op i, at alt er pænt og ordentligt. Han er vildt optaget af at holde tourbussen ren, siger en kilde til avisen The Daily Star.

- Han gik i supermarkedet og købte en masse rengøringsprodukter, fordi han ikke syntes, bussen var ren nok.

Læs også: Har Harry Styles kysset med norske Camilla Foss?

En af de nye regler, Harry har lavet, handler om, at ingen må have udendørssko på inde i bussen.

- Han holder øje med, at der ikke er nogen, der spilder mad nogen steder, og beder folk om at lade deres sko stå ved døren og i stedet tage sutsko på, fortæller kilden.

Det er ikke første gang, at drengene er blevet konfronteret med, at de sviner. Sidste år var Zayn Malik og Little Mix-kæresten Perrie Edwards på besøg hjemme hos Louis Tomlinson, og her endte det med, at Perrie begyndte at gøre rent i hele lejligheden.

Læs også: Ke$ha flirter med Harry Styles

Egentlig ville hun bare rydde lidt op, men som hun selv forklarer, blev hun "revet med". Måske ville hun og Harry komme godt ud af det sammen, hvis de delte en bus sammen.

Hvordan har du det med oprydning og rengøring?

MestLæste