Kendte

Har Harry Styles kysset med norske Camilla Foss?

Af Line Sølvhøj Jensen 10. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke umuligt at komme tæt på One Direction. Den norske pige Camilla Foss inviterede 1D til at feste sammen med hende og hendes klassekammerater, og især Harry Styles hyggede sig med den norske pige.

I tirsdags gav One Direction koncert i Norge, og drengene - og især Harry Styles - fik et rigtig godt kendskab til de norske piger, mens de besøgte landet.

Test dig selv: Hvem passer du sammen med fra One Direction?

En norsk pige ved navn Camilla Foss havde kørt rundt med hendes klassekammerater i en bus og fejrede, at de blev studenter, og da hun på et tidspunkt fik anledningen til det, inviterede hun Harry Styles og de andre drenge fra One Direction op i bussen for at feste med hende og hendes venner. Ikke nok med at Camilla sikkert syntes, det var superfedt at feste med One Direction, så er hun også fan af drengene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fanfiction: Mit møde med One Direction.

Hvordan mødte Camilla Foss One Direction?

Der er sikkert tusindvis af fans, der drømmer om at møde One Direction, og Camilla Foss var altså en af de heldige. Hun spiste nemlig på det hotel, hvor One Direction boede under deres ophold i Norge, og der var her, hun fik muligheden for at invitere drengene med til at feste sammen med hende og hendes klassekammerater.

De mange piger i bussen var ellevilde over at have selveste One Direction med i deres bus, og Harry Styles og Camilla havde et godt øje til hinanden.

En kilde fortæller, at Harry Styles var overvældet over at få invitationen om at feste med pigerne.

- Det var mange piger, men han fokuserede på Camilla, udtaler kilden.

Læs også: One Direction: Her er vores favorit apps.

Og ikke nok med, at de norske piger og Camilla fik lov at feste med drengene. Kilden fortæller nemlig også, at flere har set Camilla og Harry kysse, og at hun er blevet set på hans hotel!

Harry Styles har efterfølgende slet ikke kunnet styre sin begejstring for at være i Norge og feste sammen med de norske studenter:

- Det var fantastisk. Jeg var i bussen i tre timer. Det var den bedste tid nogensinde, fortæller Harry Styles blandt andet, og på twitter måtte han også lige udtrykke sin begejstring for Norge:

- Oslo var fantastisk. Tak, fordi vi måtte besøge jer. Et af mine yndlingssteder i verden, twittede han, samtidig med at han lagde billedet, som er øverst på artiklen, ud til sine fans.

Harry Styles, Camilla Foss

På twitter kan man også finde et billede af Harry Styles og Camilla Foss, og de er jo megasøde sammen. Hvad ville I synes om, at Harry Styles og Camilla Foss blev kærester?

Shop One Direction-merchandise her!

MestLæste