Kendte

Shop One Direction-merchandise

Af Stine Bødker Nielsen 8. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Shop One Direction-merchandise, og find de vildeste musthaves for Directioners! Vi har samlet en liste over de bedste One Direction-shops, der sælger 1D-lækkerier. Se dem her!

Shop et One Direction-album, en T-shirt, en taske eller andet med dine yndlingsdrenge, og dit hjerte flyder over med stolthed. Kender du den følelse? Så er du sikkert en vaskeægte Directioner!

Tag testen: Hvilken One Direction-sang er du?

Det er nemlig superfedt at finde det helt rigtige merchandise med dine yndlingsdrenge, og det gælder om at finde den One Direction-shop, der ligger inde med lige præcis de ting, du ønsker dig allermest. Derfor har vi fundet de allerbedste shops med de sejste 1D-sager.

shop, one direction

Onedirectionstore.com
I One Directions egen officielle webshop finder du en hel masse superlækre sager! Her er alt fra fine T-shirts til smykker og soveposer. Det fede er, at shoppen også har nogle lidt skæve ting, som er ret unikke. For eksempel en varmedunk og et fleecetæppe med ærmer! Vi er også faldet for de seje One Direction-solbriller, som helt sikkert er et musthave her til sommer.

Solbriller til cirka 132 kroner fra onedirectionstore.com

shop, one direction

Gaffashop.dk
Gaffas webshop er dansk og fyldt med seje ting. Vi er især vilde med de forskellige høretelefoner, penalhus og papfigurer. Som noget superfedt sælger shoppen en "syngende tandbørste", som spiller en One Direction-sang i to minutter, mens du børster tænder. Hihi! Du kan også finde de danske bøger om drengene, som du ikke kan få på udenlandske sites.

Papfigur af Harry Styles i fuld figur til 299 kroner på gaffashop.dk.

shop, one direction


Vi Unges egen webshop byder også på fine One Direction-musthaves. Du kan for eksempel købe alle Posters-bladene, så du kan pryde dit værelse med flotte, nye plakater.

shop, one direction

Amazon.co.uk
Amazon har al One Directions fantastiske musik og også en masse sejt merchandise. Du kan også downloade sangene som mp3-filer, så du har dem digitalt - smart! Vi er vilde med 1D-pyjamassættet og ikke mindst den fine Niall Horan-dukke - når vi nu ikke kan få fingrene i den rigtige Niall! Suk … Psst! Du kan selvfølgelig også få de andre drenge som dukker!

Niall Horan-dukke fra amazon.co.uk til cirka 150 kroner.

shop, one direction

Redbubble.com
Webshoppen redbubble.com har et stort udvalg af superfine T-shirts og hættetrøjer. Der er masser sjove print at vælge imellem med One Direction-statements, jokes og billeder. Shoppen er perfekt, hvis du gerne vil have en T-shirt, der er lidt anderledes end dem, de fleste går med.

Vi elsker det her print! Fra redbubble.com til cirka 170 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste