Kendte

One Direction får fodbold-tricks af Ronaldo

Af Line Sølvhøj Jensen 24. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drengene fra One Direction elsker at spille fodbold, og deres fodbold-drøm gik i opfyldelse, da selveste Cristiano Ronaldo viste dem nogle fodbold-tricks.

One Direction har netop givet koncert i Madrid som en del af deres Europa-turné. Og her fik Liam, Louis og Niall altså sig en kæmpe oplevelse.

Ofte spiller drengene fodbold inden koncerterne, og da One Direction besøgte Danmark i starten af måneden, tog de sig også lige en fodboldkamp udenfor, inden de gik på scenen i Forum.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ronaldo som sanger.

Da One Direction besøgte Madrid, måtte de selvfølgelig møde Ronaldo, som spiller for fodboldklubben Real Madrid. Liam, Louis og Niall fik deres egen fodbold-træningstime, hvor Cristiano Ronaldo gav dem et par fodboldtricks. Og så mødte de de andre spillere bagefter.

- Vi fik at vide, at vi kunne møde spillerne fra Real Madrid, og det var virkelig spændende for os, udtalte Niall Horan efter mødet.

One Direction, Ronaldo, Real Madrid

Liam, Louis og Niall fik lov at kigge med, da spillerne trænede, og det var en kæmpe oplevelse for dem, for de er store fans af Real Madrid.

- Cristiano Ronaldo er min yndlings-fodboldspiller, han er en af de bedste i verden, udtalte Liam efterfølgende, og både ham, Niall og Louis twittede senere om oplevelsen.

Læs også: Shop One Direction-merchandise.

Men mødet var også stort for den verdens-berømte fodboldspiller:

- Dejligt at møde One Direction i dag, twittede Ronaldo efterfølgende.

Læs også: Tjener One Direction for mange penge?

One Direction, Ronaldo, Real Madrid

Hvem ville du helst møde: Ronaldo eller One Direction?

MestLæste