Skønhed

Få de lækreste forårslokker

Af Stine Bødker Nielsen 13. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er dit hår blevet slidt, glansløst og tørt efter vinteren? Se her, hvordan du får det flotteste hår til foråret!

Vinteren er ikke særlig sød ved dit hår, så hvis du synes, at dit hår ligner noget hø for tiden, er det ikke så underligt. Heldigvis kan du få lokkerne til at se sunde og glansfulde ud igen med lidt kærlig pleje. Se her, hvad du kan gøre.

Brug balsam

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vælg en balsam, som er ekstra god ved slidt og tørt hår, og brug din balsam hver gang, du vasker hår. Om vinteren er luften meget tør, og det kan også mærkes på dit hår. Ved at bruge balsam giver du til gengæld dit hår noget fugt. Husk: Balsammen skal ud i

hår, forår 2013, hårpleje, skadet hår, tørt hår, slidt hår

længderne og spidserne på dit hår - ikke i hårbunden.

Læs også: Undgå tørt og elektrisk hår

Husk hårkur

En hårkur er rigtig god, hvis du gerne vil reparere dit hår lidt. Brug kuren en gang om ugen - den skal helst sidde et par minutter for at virke ordentligt. Læs alt om, hvordan du bruger en hårkur her.

Beskyt håret

Ikke nok med at vinteren udtørrer dit hår - føntørrer og glattejern gør det samme. Brug noget god, varmebeskyttende styling, inden du udsætter dit hår for varme. På den måde kan du gå længere tid med sundt hår, inden du behøver at gå til frisøren og få spidserne klippet.

Læs også: Sådan får du et sundt hår

hår, forår 2013, hårpleje, skadet hår, tørt hår, slidt hår

På med hårolien

Bare rolig, du får ikke klamt og fedtet hår af at bruge hårolie, hvis bare du bruger den rigtigt. Kom en dråbe ud i håndfladerne og kram spidserne af håret. På den måde plejer du håret supermeget og får det til at se sundt, flot og glansfuldt ud.

Få en forårsklipning

Udnyt den nye sæson til at få et fint, nyt look. Når de gamle spidser ryger af, kommer håret med det samme til at se sundere ud. Måske er det på tide at prøve noget helt anderledes - kort hår? Page? Pandehår? Få inspiration fra forårets hotteste hårtrends her.

MestLæste