Skønhed

Hårmode 2013 - Få tjek på de sejeste frisurer

Af Cecilie Rosfort-Nees 28. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fået en frisør til at fortælle os, hvilke seks trends vi skal kaste os over, hvis vores hår skal være toptrendy i 2013.


hårmode 2013

Hey boyfriend!
Det skal ikke bare være kort i år - det skal være RIGTIG kort, men du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med det feminine look, så din frisure skal både have stil og detaljer og ikke ligne noget, du selv har lavet med trimmeren.

Læs også: Årets fineste frisure - vinderen er ...
hårmode 2013

Skarp, skarpere, page
Page holder - stadig! I år skal den være skarp, have tunge kanter og meget gerne sidde i midterskilning. Ud med det asymmetriske page-look!


hårmode 2013

Pandehår med pondus
Det tunge, lige pandehår, der går helt ned til brynene, er superhot. Kast dig ud i det, og få klippet pandehår - meeeget pandehår!

Læs også: Hvilket pandehår passer bedst til dig?hårmode 2013

Mmm … Morgenhår
Morgenhår er på mode! Det gør ikke noget, at det ligner, du lige er stået op og ikke har gjort noget særligt ud af dit lange hår (selv om du selvfølgelig har!). Du får looket ved at spraye saltvandsspray i dit tørre hår om aftenen, sætte det op i en knold og forme det med fingrene om morgenen. Hvis dit hår mangler fylde, kan du give det et ekstra boost med lidt hårlak og eventuelt hårpudder.
hårmode 2013

Knivskarpe skilninger
Når det kommer til din skilning, skal du træffe et valg: Skal du ha' en skarp sideskilning eller en skarp midterskilning? Alt det der midt imellem holder ikke i år. Få din skilning knivskarp ved at bruge en spidskam til formålet. Du kan købe en spidskam i Matas.
hårmode 2013

Flet en fletning
En løs, lidt rodet fletning er superhot - og et godt og nemt alternativ til din sædvanlige hestehale. Tilfældighed er kodeordet, så hvis fletningen bliver for pæn, hiver du lidt i den bagefter for at gøre den mere rodet.

Læs også: Fine frisurer til skulderlangt hår

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste