Skønhed

Fine frisurer til skulderlangt hår

Af Stine Bødker Nielsen 15. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du mellemlangt hår og svært ved at finde pæne frisurer til det? Så læs med her og få tips til frisurer, som passer supergodt til skulderlangt hår!

Den kan være lidt svært at finde fede frisurer, når ens hår hverken er helt langt eller helt kort. Derfor har vi fundet et par eksemplar, så du kan få inspiration til de mellemlange lokker.

Læs også: Undgå tørt og elektrisk hår

skulderlangt hår, mellemlangt hår, frisure til skulderlangt hår, hår 2012, hårmode 2012

 

Superflot fletning

Scarlett Johansson har tit sit skulderlange hår til at hænge løst med lidt fald i. Du kan få det samme look ved at lave fald i håret med dit glattejern. Drej glattejernet, mens du glatter håret nedad. Drej først udad og til sidst indad, så enderne bukker.

Hvis du gerne vil have en superfin fletning lige som Scarlett, gælder det om at lave en fletning bag øret i hver side af hovedet og lægge den ene hen over hovedet som en hårbøjle og den anden om bag nakken. Sæt fletningerne fast med hårnåle, der har samme nuance som dit hår, så enderne bliver "usynlige". Slut af med hårspray.

Læs også: Lær at flette en sildebensfletning

skulderlangt hår, mellemlangt hår, frisure til skulderlangt hår, hår 2012, hårmode 2012

 

Afslappet knold

Den seje model Alexa Chung har det fineste, brune skulderlange hår. Hvis du har tungt pandehår lige som Alexa, har dit hår allerede en fin frisure i sig selv.

Lad dig inspireret af Alexas afslappede stil, når du sætter håret op, og lav en fin knold på toppen af hovedet. Toupér håret lidt, inden du sætter det op for at give lidt fylde. Lav en hestehale og sæt knolden fast med hårnåle i stedet for elastikker. På den måde bliver knolden større, og du kan bedre styre, hvordan den skal se ud. Hiv et par totter ned i siderne for at få det rigtige look.

Læs også: Hvilket pandehår passer til dig?

skulderlangt hår, mellemlangt hår, frisure til skulderlangt hår, hår 2012, hårmode 2012

 

Feminin frisure

Keira Knightley skaber fylde i sit løse, skulderlange hår ved at toupere håret i hårbunden og lave en fin sideskilning. Buk enderne med et krølle- eller glattejern for at få det samme look.

Når håret skal sættes op, kan du også lade dig inspirere af Keira: Toupér håret let og sno håret i hver side af hovedet. Når du når til baghovedet samler du håret ind bag "rullen" af snoet hår. Sæt det hele fast med små hårnåle i samme nuance som dit hår. Løsn til sidst lidt op i frisuren, og spray godt med hårspray.

Læs også: Hot hår til efteråret

skulderlangt hår, mellemlangt hår, frisure til skulderlangt hår, hår 2012, hårmode 2012

 

Superfladt og slangekrøller

Vanessa Hudgens rocker både det helt flade hår og de smækre slangekrøller. For at få håret helt fladt gælder det om at føntørre håret oppefra og ned, når du har været i bad. Kom masser af varmebeskyttende spray eller olie i håret og glat med glattejern.

Slangekrøllerne får du nemmest med et krøllejern. Jo større og blødere krøllerne skal være, jo større en tot skal du have fat i, når du snor den om krøllejernet. Husk at komme noget varmebeskyttende i håret først, og slut af med masser af hårspray, så krøllerne holder!

Læs også: Video - Lav flotte bløde krøller

Se flere af stjernernes fine fletninger herunder!

Stjælstjernernesfinefletninger

MegetMere