Skønhed

Bliv lækker på 5 minutter

Af Stine Bødker Nielsen 25. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Trænger du til at blive lynhurtigt lækker? Se her, hvordan du gør!

Du har lige set dig selv i spejlet på skolens toilet, og du ser slet ikke ligeså godt ud nu, som da du tog hjemmefra i morges, øv! Heldigvis findes der måder at friske dit udseende op på, så du igen bliver toplækker. Se bare her!

Fjern mascara-rester
Hvis du pludselig ligner én, der ikke har sovet i en uge, er det sikkert fordi, din mascara er drysset ned under dine øjne. Tag en vatpind eller form noget toiletpapir som en spids og tør dig forsigtigt under øjnene. Vær opmærksom på, at der også kan sidde lidt på de øverste øjenlåg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fint makeup til efteråret

Vand på vipperne
I løbet af dagen bliver din mascara lidt udtørret og mat. Prøv at komme en lille dråbe vand på fingerspidsen og dup vipperne med den. Vupti! Så ligner det igen, at du lige har puttet mascara på. Pas på med ikke at komme for meget vand på - og lad det tørre, før du igen rører ved øjnene, så det ikke tværer ud.

Læs også: 10 skønhedsmyter

Boost håret med hårpudder
Er dit hår blevet helt fladt og kedeligt, siden du tørrede det i morges? De fleste hårpuddere komme i små bøtter, som sagtens kan være i tasken eller en lomme, så tag det med dig, når du tager hjemmefra. Kom pudret ud i hænderne og massér det ind ved hårrødderne - det løfter håret og giver det volumen på ingen tid. Hurra!

Klap på kinderne
Trænger du til lidt farve i kinderne, kan du bruge et ældgammelt trick og klappe dig selv lidt på kinderne. Det får gang i blodcirkulationen, og så bliver kinderne lidt røde.

Læs også: Spis dig til smuk hud

Dup panden
I løbet af dagen bliver din hud mere og mere fedtet, så hvis din pande pludselig skinner, er det helt normalt. Tag lidt toiletpapir og dup din pande, næseryg og hage, så du igen har en fin og mat hud.

Røde læber
Bid dig selv lidt i læberne og fugt dem - det gør, at læberne bliver mere røde og lidt mere fyldige og tydelige. Hvis du har lidt vaseline i tasken, er det også en god idé at smøre det på - det alene gør dig allerede mere lækker!

Læs også: Sådan får du større læber