Skønhed

Sådan får du større læber

Af Stine Bødker Nielsen 16. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Savner du lidt mere trutmund? Vi har fundet fem nemme genveje til store, fyldige læber!

Det ser bare supergodt ud med fyldige læber! Desværre er det ikke os alle sammen, som er født med flotte kysselæber ligesom Rihanna. Snyd!

Læs også: Undgå tørre læber

Derfor har vi i stedet fundet fem nemme tricks, som får dine læber til at se større og fyldigere ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skrub læberne
Hiv din tandbørste frem og skrub læberne, så den tørre hud ryger af. Det får dine læber til at hæve lidt op, de bliver mere røde og superbløde. Afslut med lidt vaseline.

fyldige læber

"Magisk" lipgloss
Nogle lipglosser kan få læberne til at hæve. De øger blodcirkulationen i læberne, og du kan mærke, hvordan det prikker og stikker i læberne, når glossen virker. Prøv for eksempel Too faced Lip Injection fra Vi Unge Shoppen til 169 kroner.

Lipliner
Hvis du skal til fest og gerne vil have fyldige Hollywood-læber, kan du prøve at bruge en lipliner til at tegne læberne op med. Prøv at tegne et par millimeter ud over din naturlige læbekant, så får du automatisk større læber. Husk at blande din lipliner godt ind i den gloss, du bruger, så stregen ikke bliver for tydelig.

Læs også: Bløde, rosa læber

Highlighter
Prøv at bruge en lysere farve midt på læberne og på amorbuen - for eksempel en lys eller hvid lipliner, som du så blander lidt ind i din lipgloss. Det giver illusionen af, at dine læber er fyldigere, end de egentlig er.

Klar lipgloss
Du kan også vælge en mere simpel løsning og bruge klar, skinnende lipgloss. Lyset fanger hurtigt en klar gloss og får dine læber til at se større ud. Du kan sagtens slippe af sted med at komme glossen en lille smule ud over din naturlige læbekant for at få maksimum effekt.

Læs også: Bløde kysselæber

MestLæste