Skønhed

Bløde, rosa læber

Af Cecilie 23. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Slip for tørre, ømme vinterlæber og få i stedet rosa, bløde kysselæber med en af de fine læberpomader, Cecilie har fundet…

Det er vinter, og tørre læber er desværre tit en del af den kolde årstid. Hvis du vil slippe for de irriterende flager på læberne, skal du huske at pleje dine læber hver dag.

Læs også: Bløde vinterlæber

Din lipgloss gør dine læber pæne, men forkæler dem desværre kun sjældent med fugt og pleje - det gør disse læbepomader til gengæld, og så har de alle også diskret farve, så du ikke behøver bruge gloss. En bonus ved læbepomade med farve er også, at de ikke klistrer på din kærestes læber, når I kysser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bløde kysselæber

1. Læbepomaden fra Crazy Rumors til 65 kroner dufter rigtig dejligt af blomster, indeholder økologiske ingredienser og koster 65 kroner på Nelly.com.

2. Cecilies favorit! "Lip Balm" fra Tromborg til 85 kroner er en plejende læbebalsam, som har en superlækker, rosa farve.

3. "Natural Blend Lip Shimmer" fra Wet n wild til 29 kroner fugter dine læber og tilfører en fin, naturlig farve. Du finder "Natural Blend Lip Shimmer" på Nelly.com.

Følg med i Cecilies beautyblog her!

MestLæste