Skønhed

9 beauty-tendenser du kan se frem til i 2016

Af Stine Kærsgaard 30. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, vi er vilde med mange af de trends, som vil præge det kommende år!

Med inspiration fra magasiner som Seventeen og Elle giver vi jer her nogle bud på, hvad der bliver de største beauty-tendenser i 2016. Selv om det altid er en god idé at gå efter de trends, der klæder en, er det alligevel meget nice at lade sig inspirere og afprøve nogle nye looks.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 7 beauty-tips du skal huske før daten

Hvilke tendenser kommer I til at prøve af?

Smokey eyes:

Vi kender de mørke, intense smokey eyes i de grå-sorte toner, og det ser altså ikke ud til, at de løber nogen vegne lige foreløbig. Dog er tendensen i 2016, at de bliver lidt mere diskrete end førhen.

Cat eyes:

I 2016 kommer vi også stadig til at se cat eye-tendensen. Looket, hvor du lægger en eyeliner og fører stregen langt ud på ydersiden af øjet, er både dramatisk, men også klassisk på samme tid!

Snoet fletning:

Når det kommer til vores hår forudses det, at den snoede fletning bliver et stort hit. Du laver den ved først at sætte dit hår op i en høj hestehale. Herefter deler du håret i to dele og snor så delene rundt om hinanden, til du har, hvad der ligner en fletning. Du samler til sidst håret med en lille elastik.

Børstede bryn:

Store bryn har hittet længe, og tendensen med at børste dem opad for et lidt mere ”fyldigt” look fortsætter stadig i det nye år.

Smukke, klassiske læber:

Læbestifter i helt klassiske, røde farver eller smukke nude toner kommer til at blive et stort hit i 2016. Så de mere crazy farver kan vi godt gemme lidt væk!

Trutmund:

Læber tegnet stringent op med en læbeblyant, så de får ”trutmund-looket” bliver i 2016 også populært. Den her trend går lidt imod Kylie Jenners fyldige og overlinede læbe-look, da det handler om at fremhæve ens læber, som de er.

Læs også: Stop med at bide negle

Naturlig glød:

I det nye år skal du fremhæve din naturlige hudfarve. Kom lidt lipgloss eller vaseline på det øverste af dine kindben, på din næseryg og på dine øjenlåg. Det vil lysne og fremhæve din hud på en meget naturlig måde.

Naturlige, rosa kinder:

Friske naturlige kinder kommer til at hitte i 2016. Du skal derfor finde den helt rosa blush frem.

Naturlig negleform:

På neglefronten bliver tendensen, at formen på vores negle skal være helt naturlig og ikke for lange.

Se stjernernes skønne beauty-tips her i galleriet:

Stjernernesskønnebeautytips

- Jeg vasker altid mit ansigt, før jeg går i seng, og så bruger jeg en øjencreme.
- Solpudder er altid et hit!
Jeg lærte af min bedstemor, at mindre er mere – man skal aldrig have for meget makeup på, for så ser man overmalet ud.
- Min mor lærte mig et virkelig godt skønhedstip. Hun puttede olie eller mayonnaise i sine hårspidser, før hun gik i bad, så shampooen ikke udtørrede dem.
- Jeg har altid skeer liggende i fryseren til de morgener, hvor jeg ikke har fået søvn nok. Jeg putter dem på øjnene, og så fjerner de poser under øjnene.
- Jeg plejede at vaske mit hår hver dag, men for et par år siden lagde jeg mærke til, at det gjorde mit hår tørt og skrøbeligt, så nu vasker jeg det kun hver anden dag.
- Put lidt highlighter lige under dit øjenbryn, på kindbenene og, tro det eller ej, lige over læben.
- Krøl dine øjenvipper med en ske, hvis du ikke har en øjenvippebukker.
- Mine tre bedste tips er: Fugt, søvn og gør noget ud af dine øjenbryn. Det er de tre ting, jeg prøver at fokusere på i mit liv.
- Få bugt med hævede øjne ved at skære et par køleskabskolde kartofler i skiver. Lad skiverne trække i vand i et øjeblik, og læg dem på øjenlågene i 15 minutter. Det virker hver gang!
- Hvis du rammer ved siden af med din mascara, så dyp en vatpind i foundation, og brug den til at fjerne og skjule fejlen på samme tid.
- Hemmeligheden, bag min rene hud, er, at jeg renser, toner og fugter den hver dag.

MestLæste