Skønhed

8 bud på fine forårsnegle, der trender lige nu

Af Christoffer Mygind Juul 14. marts 2022
Foto: @heygreatnails
Vi giver dig her 8 bud på fine forårsnegle. Om så du er til det enkle, det vilde eller det mere eksperimenterende, så er der bestemt noget for dig.

Artiklen blev første gang bragt hos ELLE.dk

For nogle kan det virke som en lille detalje, mens det for andre kan fuldende et helt look. Hører du til de sidstnævnte, er der - som altid - masser af god inspiration at hente på Instagram, hvor der er fyldt med entusiaster, der gør noget ekstra ud af sine negle.

Vi har samlet otte negletendenser her, som er nogle af de allerstørste lige nu. Så find penslen og kreativiteten frem og gør dine negle til det helt store blikfang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Marmorerede negle

Marmor-looket har de senere par år været meget populært i både garderoben og i boligen. Men effekten kan også bruges på neglene for at skabe et eksklusivt look.

2. Fransk manicure

Den klassiske manicure med de hvide spidser passer til stort set alt og tilføjer et touch af elegance til dit look. Her er det særligt formen på neglene, der betyder mest - fra firkantede til mandelformede.

3. Hjerter

Fra store og små til røde og multifarvede, så er hjertet et af de mest populære motiver at pynte dine negle med for tiden. Gå med et enkelt hjerte, eller lad din indre romantiker blomstre med masser af hjerter på alle negle.

4. Blomster

Blomstermotivet er også noget, der altid vil holde, og er særligt populært med forårets ankomst. Ligesom med hjerterne er der et væld af varianter at gøre godt med, så der er masser af måder, du kan bruge tendensen på.

5. Dyreprint

Dyreprintet har de sidste par sæsoner fyldt meget på gader og i feed, så selvfølgelig er det også kommet til neglene. Gå med leopard på alle dine negle eller miks en masse forskellige dyreprint som tiger og ko for at skabe et sjovt udtryk.

6. Farverige hvirvler

Delikate og organiske hvirvler giver dig uendelige muligheder for at personliggøre denne tendens på en stilfuld måde, der har et væld af muligheder for flotte farvekombinationer.

7. Neutrale negle

Neutrale nuancer, der matcher din hudtone og giver dine negle et friskt look, der går med alt, er en evig klassiker, hvad end du har lange eller korte negle.

8. Fransk pastel

Tænk fransk manicure med et tvist. I stedet for den klassiske, hvide spids kan du kan du med denne tendens give dine negle et underspillet touch af farve og humor.

MegetMere