Skønhed

6 gode skønhedsråd

Af Redaktionen 13. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Suk. Vi kender alle sammen de dage, hvor håret sidder dårligt, mascaraen klumper og intet fungerer, som det skal! Læs vores gode tips og skønhedsråd - så er du reddet næste gang, du har en uheldig dag.

Problem: Bleg hud
Løsning: Bleg og trist hud er desværre noget, der hører til vinteren. Den hurtigste løsning på problemet, er at bruge en selvbruner - du skal bare huske at smøre den jævnt ud over hele ansigtet, så du ikke får områder, der er mørkere end andre. Du kan starte med at bruge en skrubbecreme og derefter tørre huden godt med et håndklæde eller en klud. Dit ansigt skal være helt tørt, når du bruger selvbruneren. Vælg en selvbruner, der er beregnet specielt til ansigtet - så får du det flotteste resultat. Husk desuden at vaske dine hænder grundigt med sæbe, efter du har brugt selvbruneren.

Problem: Tør hud
Løsning: Hvis du har problemer med tør hud, er det en god idé at bruge en lægger bodyscrub. Den er nemlig med til at fjerne alle de døde hudceller og gør din dejlig blød. Brug derefter en god bodylotion, som giver masser af fugt til huden. Bodyshop har altid masser af lækre, velduftende produkter.

Læs også: Sådan laver du ansigtsmasker derhjemme.

Problem: Forkølelsessår
Løsning: Du skal ikke prøve på at dække dit forkølelsessår med en concealer-stift, for det kommer ikke til at se pænt ud. Kom et lag vaseline på såret med en vatpind og brug derefter helst en flydende concealer til at dække med. Pas på, at bakterierne fra såret ikke spreder sig - forkølelsessår har det nemlig med at smitte! Derfor er det vigtigt, at du husker at vaske fingre, hvis du kommer i direkte kontakt med såret.

Problem: Mørke rander og poser under øjnene
Løsning: Hvis du har haft svært ved at sove og let kan komme til at se træt ud, så prøv at komme noget koldt i ansigtet, da dette fjerne hævelsen. Du kan for eksempel sætte en ske i fryseren og lægge den over øjnene eller lægge nogle kolde agurkeskiver på dine øjenlåg - lad dem ligge i ca. 10 minutter. Hvis det stadig ikke hjælper, kan du bruge en god øjencreme, der er specielt beregnet til poser under øjnene - spørg på apoteket eller i Matas.

Læs også: 10 tips til et smukt udseende.

Problem: Bumser. Vi kender det desværre alle sammen - bumser dukker jo altid op på de helt forkerte tidspunkter!
Løsning: Lav nogle isterninger og pres en ad dem mod din bums i ca. et minut. Kulden fjerner nemlig hævelsen, og derefter bliver det lettere at dække bumsen med noget makeup. For at fjerne rødmen, kan du dække med en god, hudfarvet concealer og derefter bruge noget pudder.

Problem: Røde øjne
Løsning: Hvis du vågner op med tørre, røde øjne, er det en god idé at bruge øjendråber. De fugter nemlig øjnene, og får dem til at blive helt friske, klare og hvide igen. Øjendråber fungerer meget hurtigt og effektivt, så du behøver ikke at vente særlig længe - kom et par dråber i hvert øje, og så skal rødmen nok forsvinde igen!

Læs også: Find din nye parfume.

MegetMere