Skønhed

6 enkle mascara-tips

Af Marie Søndergaard 30. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi lover dig de fineste vipper, hvis du følger de her 6 nemme råd, når du lægger mascara.

Har du problemer med irriterende mascara-klumper i vipperne, eller bliver din mascara lynhurtigt tør? Tjek vores råd til de allerfineste vipper herunder:

1. Før du tager mascara på, er det en god idé at tørre børsten lidt af på noget papir. Så undgår du nemlig klumper af mascara i dine vipper.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 4 mascara-fails du skal kende

2. Pas på med at køre mascarabørsten hurtigt op og ned i flasken. Det gør nemlig, at din mascara udtørrer hurtigere. Drej i stedet børsten langsomt op og ned i flasken.

3. Læg mascara både på undersiden og oversiden af vipperne, for det resulterer i meget fyldigere vipper.

4. Selv om du har været forsigtig med mascaraen, kan der stadig sidde nogle klumper i dine vipper. Red dem med en ren tandbørste – den er supersmart til at fjerne klumper med.

Læs også: Sådan får du fin efterårshud

5. Det er tit lidt besværligt at lægge mascara på vipperne under øjet, men hvis du bruger en lille ske under øjet, som du holder med undersiden udad, når du lægger mascara, undgår du sorte streger på kinderne, og vipperne buer fint.

6. Hvis din mascara begynder at blive tør, kan du prøve at lægge den i et glas med varmt vand, så den løsner sig inde i flasken. Du skal dog huske, at du altid bør skifte din mascara efter tre-fire måneder.

Kilde: Angelica Martinsen, toppgirl.no

I galleriet kan du se, hvad du ALDRIG må gøre ved din hud!

DetduALDRIGgøreveddinhud

En af hovedreglerne er aldrig at pille, kradse eller trykke dine hudorme eller bumser. Dine porer bliver kun større af det, og du kan også få røde ar på længere sigt! Samtidig kan der også hurtigt samle sig flere bakterier på din hud, når du bliver ved med at røre ved den. Brug i stedet for en god skrubbecreme, og rens din hud om aftenen, før du går i seng.
Foto: Shutterstock
Noget af det værste, du kan gøre mod din hud, er at indtage alkohol, da det udtørrer huden indefra. Alt vand samt de naturlige fedtstoffer, der findes i din hud, bliver simpelthen drænet ud! Rygning giver dårlig blodcirkulation, hvilket medfører en træt og grå hud.
Foto: Shutterstock
Det er skønt at mærke solens stråler i ansigtet – men det er og bliver bare ikke godt for huden! For meget solbadning kan nemlig give dårlig hud, pigmentpletter og på længere sigt dybe rynker! Brug derfor en god solcreme, eller tag en hat på, hvis du er meget udenfor.
Foto: Shutterstock
Stress tærer både på energien og udstrålingen – og det kan ses i din hud! Over længere perioder med stress vil din hud tørre helt ud og blive meget tyndere. Prøv at geare ned, når du kan mærke, at du presser dig selv for hårdt.
Foto: Shutterstock
For meget sukker kan skabe en form for betændelsestilstand i din krop, og det kan ses på din hud. Man må godt spise sukker (især når det er ens yndlingsslik) – bare ikke for meget! Så kan det nemlig, hos nogle mennesker, ses på huden.
Foto: Shutterstock
Prøv om du kan få otte times søvn om natten, da det vil give dig en smuk hud! Din hud fornyer nemlig sig selv om natten, så det er supervigtigt, at den får den tid, som skal bruge på det. Rens din hud før du går i seng, og kom en god creme i ansigtet eller massér en let olie ind i huden. Det sætter gang i blodcirkulationen og giver dig en flot glød samt et friskt look næste dag!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste