Blush
Skønhed

10 tips til din blush

Af Cecilie Rosfort-Nees 4. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Blush, rouge, kindrødt – uanset hvad du kalder den makeup, du smører på kinderne, kan du bruge disse 10 tips til at få et perfekt resultat ...

1. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve blush du skal vælge, så sats på en varm rosa – den klæder alle!

2. Hvis du bruger pudderrouge, så læg den på med en børste, hvis det er en cremeblush, du vil have på, kan du lægge den på med fingrene.

Læs også: Få de fineste kinder med blush

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Smil til dit spejlbillede, og læg blush’en der, hvor dine kinder bliver runde. Sørg for at blende den godt – gerne lidt opad og ud mod ørerne.

4. Hvis du har fået for meget blush på, kan du skjule det ved at lægge lidt almindelig pudder oveni.

5. Når du har blush på, lægger man endnu mere mærke til det, hvis du har røde mærker andre steder i ansigtet – så vær grundig med concealeren!

Læs også: 4 måder at få fyldigere læber på

6. Prøv blush’en på dine øjenlåg, inden du køber den – hvis den klæder din øjenfarve, klæder den også resten af dit ansigt.

7. Det ser superfint ud, hvis du supplerer din blush med lidt highlighter på kindbenene.

8. Tag din blush på, når du er færdig med at lægge resten af din makeup.

Læs også: Slip af med bumserne nu!

9. Hvis du lægger blush på med en børste, så brug helt forsigtige, blide bevægelser – på den måde fordeler farven sig flottest og mest naturligt.

10. Byg altid din blush langsomt op, så du starter med at have en lillebitte smule på penslen og gradvist tager mere på, hvis det er nødvendigt.

Blush fra Rimmel til 59,95 kroner.
Foto: PR

Du kan købe blush'en her! Psst ... linket er et affiliate-link, og hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse mere her.

Husk at rense din makeup af igen, inden du går i seng. Læs hvorfor i galleriet herunder:

DerforskalduIKKEsovemedmakeup

Hvis du ikke renser din hud om aftenen, er der ret stor risiko for, at din hud bliver uren, da overskydende fedt, makeuprester og snavs fra hele dagen vil samle sig i porerne. Så for at undgå store, sorte porer, som senere kan blive til bumser, skal huden altså renses inden, du hopper under dynerne.
Hvis du sover med din mascara på, risikerer du at knække dine øjenvipper. Du har samtidig større risiko for at få infektioner, da øjenmakeuppen nemt kan sætte sig i dine øjenkroge i løbet af natten og dermed give dig øjenbetændelse eller anden irritation ved øjet. Ikke lækkert!
Din hud vil simpelthen sige fra på et tidspunkt, hvis den ikke bare engang imellem får lov til lige at få et pusterum fra den fede foundation og pudderet. Hvis du ikke giver den ”luft” om natten, vil den derfor med tiden begynde at se grå og trist ud.
Din hud har faktisk brug for mere fugt, end du lige tror – særligt, når det begynder at blive koldere udenfor. Derfor er det supervigtigt, at du giver din hud lov til at hvile uden makeup, så den kan genopbygge og fugte sig selv med en god creme i løbet af natten.
Det er bevist, at din hud ser yngre ud i længere tid, hvis du er god til at rense og pleje den. Hvis du ikke allerede har det, så find derfor en god renserutine, som du kan overskue. Du kan eksempelvis rense din makeup af lige efter aftensmaden, så du ikke bliver for træt omkring din sengetid, hvor du lige har ligget to timer på sofaen. Brug en god olie eller creme og massér den godt ind i huden, for på den måde stimulerer du hudens blodkar, og det får den til at se frisk ud dagen efter.

MestLæste