10 beauty-produkter fra TikTok
Skønhed

10 beauty-produkter fra TikTok, du bare må eje

Af Vera Olivia Lissner Rømer 10. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Ikke nok med at TikTok er en underholdende app, som vi kan bruge timevis på at swipe os igennem, så findes der også et hav af gode anbefalinger, du absolut ikke må misse. Læs med her for at se, hvilke 10 beauty-produkter, du helt klart burde bestille hjem.

Lad os bare være ærlige. Når først man har åbnet TikTok-appen og er begyndt at scrolle, så er det rimelig svært at holde op igen.

Appen er fyldt med underholdende videoer, men til gengæld flyder det også med gode anbefalinger af beauty-produkter, der altså bare er et kæmpe musthave i toilettasken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad end du står og mangler en farvestrålende ansigtsmaske, en god primer eller en lipgloss, der får dine læber til at se mere fyldige ud, så har TikTok din ryg.

Klik dig gennem galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 beauty-produkter fra TikTok, som du helt sikkert ikke kan undvære, når først du har prøvet dem.

10TikTokprodukterdubareeje

The Ordinary Peeling Solution 30ml AHA 30% + BHA 2%
The Ordinary Peeling Solution 30ml AHA 30% + BHA 2%. 70,95 kr. Køb HER 10-minutters eksfolierende ansigtsbehandling til dig, der gerne vil forbedre din hudstruktur og samtidig opnå masser af glød og udstråling.
Foto: PR
Paula's Choice SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID EXFOLIANT
Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. 276 kr. Køb HER Denne blide, lette væske eksfolierer hurtigt døde hudceller både på overfladen og dybt inde i porerne, og så giver den en glattere, klarere og mere strålende hud.
Foto: PR
Truly Unicorn Fruit Body Butter
Truly Unicorn Fruit Body Butter. 169 kr. Køb HER Det her produkt er jo nærmest ikke til at stå for. En fugtgivende unicorn body butter fuld af vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter.
Foto: PR
florence by mills mind glowing peel off mask
Florence By Mills Mind Glowing Peel Off Mask. 169 kr. Køb HER Denne ansigtsmaske fra Florence By Mills er en farvestrålende, aftagelig maske, der efterlader huden med en masse glød.
Foto: PR
CeraVe hydrating cleanser
CeraVe Hydrating Cleanser. 82 kr. Køb HER Denne cleanser er et renseprodukt til både krop og ansigt. Den indeholder hyaluronsyre, som hjælper med at fugte huden og bevare den beskyttende hudbarriere, og så er den mega billig. Win!
Foto: PR
e.l.f. poreless putty primer
E.l.f. Poreless Putty Primer. 149 kr. Køb HER Denne primer er designet til at bekæmpe overskydende olie, tørhed og forstørrede porer, og så vil den også sørge for, at din makeup fordeler sig jævnt og sidder gennem hele dagen.
Foto: PR
L'ORÉAL PARIS Infallible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder
L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear Foundation in a Powder. 149,95 kr. Køb HER Denne pudderfoundation er let og tone ud, og giver huden en naturlig, fejlfri, fløjlsblød og mat finish.
Foto: PR
Anastasia beverly hills brow freeze extreme
Anastasia Beverly Hills Brow Freeze. 224,95 kr. Køb HER Denne brow styling voks, løfter, tæmmer og skulpterer hvert et hår, uden at hårene føles stive.
Foto: PR
REVLON VOLUMIZER ONE-STEP PRO AIRSTYLER RVDR5222E
Revlon One-Step Volumizer hårtørrer. 399 kr. Køb HER Dette 2-i-1 stylingredskab kombinerer kraften fra en hårtørrer med muligheder for at style og skabe volumen i håret i ét. Du sparer derfor masser af tid, når du både tørrer og sætter håret på én og samme tid.
Foto: PR
Too Faced Lip Injection Extreme Lip Gloss
Too Faced Lip injection Extreme. 249,00 kr. Køb HER Produktet føles som en transparent gloss og opfanger lyset, hvilket giver en ultimativ glans og øjeblikkelig fyldig effekt på dine læber.
Foto: PR

MestLæste