Kendte

Gigi Hadid er hoppet med på denne populære TikTok-trend

Af Tanja Hartmann 30. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fans har i længere tid tigget Gigi Hadid om at hoppe med på en helt særlig trend på TikTok. Nu har hun taget udfordringen op, og resultatet er helt forbløffende!

En helt særlig trend har længe hittet på TikTok, og man skulle næsten tro, at den var lavet til supermodellen selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Først og fremmest går trenden ud på at gå fra sit allermest afslappede tøj til det mest glamourøse look. Begge sider af sig selv har Gigi flittigt vist os på sin Instagram, så det falder hende allerede helt naturligt.

Men det er ikke alt, for trenden indeholder ikke bare et tøjskifte. Videoen skal også laves til en helt særlig sang. Det er nemlig ingen ringere end Gigis kæreste, Zayn Maliks, populære sang ’Unfuckwitable’, som spiller i baggrunden.

Forbindelsen mellem Gigi og Zayn har fået flere fans til at tigge hende om at lave videoen. Det ser nu ud til, at hun har hørt deres bønner. For Gigi har netop lagt en video op på både TikTok og Instagram, hvor hun udfører den populære trend. Du kan se den her:

I videoen ser man hende først iført et sort sweatsuit, med minimal makeup og en knold i håret. Men så snart Zayns sang går i gang, skruer Gigi fuldt op for glammen med løst krøllet hår, en sød blosterkjole og et glamourøst cat-eyeliner-look.

Gigi skuffer bestemt ikke. Hun rocker trenden på sin helt egen og stilede måde!

LÆS OGSÅ: Kaia Gerber springer ud som skuespiller

MestLæste