Helbred & balance

Disse 6 TikTok-profiler vil få dit mundvand til at løbe

Af Tanja Hartmann 7. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du træt af at spise den samme mad igen og igen? Så frygt ej! TikTok er blevet stedet for madvideoer i alle afskygninger. Vi har fundet seks TikTok-profiler, som helt sikkert kan inspirere dig med lækre madideer.

Ønsker du at udvide dine kulinariske evner? Så er TikTok det rette sted. Den populære app er nemlig fyldt med nemme og lækre opskrifter, som du kan lade dig inspirere af.

Her er store madtrends allerede opstået. Lige fra den populære feta-pastaret til den cremede Dalgona-kaffe - og der bliver ved at komme nye og spændende opskrifter til hver eneste dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har samlet seks forskellige madprofiler fra TikTok, som indeholder unikke opskrifter. Giv dem et follow, hvis du ønsker at få krydret dine madoplevelser!

LÆS OGSÅ: Populær eftermiddagssnack går viralt på TikTok - få opskriften af Lizzo her

1. Sunde og veganske retter

Joanne L. Molinaro (@TheKoreanVegan) opdaterer dagligt sin profil med sunde og veganske opskrifter. Ikke nok med det deler hun også ud af en masse gode råd og fifs, som kan gøre dig endnu mere prof i et køkken.

Du skal følge Joanne, hvis du gerne vil lære at lave lækker vegansk mad. Du kan finde hende lige her.

 

2. Videnskab blandet med mad

Jeremy Scheck (@scheckeats) er en af de helt store madbloggere på TikTok. Han har en stor viden om mad, da han har taget flere forskellige madvidenskabskurser. Den viden deler han glædeligt med sine følgere på TikTok.

Hvis du ønsker at få en bred viden om mad samt lækre opskrifter, skal du helt sikkert følge Jeremy. Det kan du gøre lige her.

 

3. Opskrifter fra en ægte kok

Dwight Brown (@tokoolchef) er en uddannet kok, der tager sine opskrifter til det næste opfindsomme niveau. Han eksperimenterer gerne i et køkken, og det har ført til skabelsen af hans helt egne originale retter, som alle ser superlækre ud.

Dem kan du prøve af ved at følge Dwight. Du finder hans profil lige her.

 

4. Mad og søde desserter

Mariam (@mxriyum) kaster sig hver uge ud i forskellige opskrifter både i forhold til forretter, hovedretter og søde desserter. Hendes flotte madkreationer sidder altid lige i skabet, og de er helt klart værd at prøve af.

Du skal tjekke Miriams profil ud, hvis du ønsker inspiration til nye opskrifter, lige meget om det er til det salte, sure eller søde køkken. Hendes profil finder du her.

 

5. Gourmetmad for nybegyndere

Sonny Hurrell (@ThatDudeCanCook) er en professionel kok, som tager sine opskrifter til et højere niveau. Han laver nemlig mad, som ligner noget, der sælges på en femstjernet restaurant.

Ønsker du at udvide dine madskills og lave mad som en sand chef? Så skal du helt klart følge Sonny. Det kan du gøre her.

 

6. Sundhedstips og sund mad

Mia Challiner (@MiaChalliner) er en af de yngste mad-TikTokere. 16-årige Mia laver sunde og nemme opskrifter, og så deler hun samtidig en masse brugbare madtips med sine følgere.

Så hvis du ønsker inspiration til nem, lækker og sund mad, er det helt sikkert Mia, som du skal følge. Det kan du gøre her.

 

Læs mere om

MestLæste