mode

TikTok: Her er de største modetrends fra den populære app

Af Amanda Elena Justesen, redigeret af Ema Seferovic 26. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
TikTok har været en af de mest brugte apps de sidste par år, og den underholdende app er hurtigt blevet manges go-to inspirations-app.

Du bruger højst sandsynligt selv flere timer om dagen på denne app, og du er ikke den eneste. Med sine mere end 800 millioner aktive brugere er TikTok blevet én af verdens mest populære apps - og her hos Vi Unge forstår vi godt hvorfor. For 15 sekunders korte videoer kan rumme uendelige mængder af underholdning.

Læs også: Sådan blev 16-årige Charli D’Amelio verdenskendt TikToker på under et år

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad end du bruger TikTok til at se makeup-tutorials, dansevideoer, DIY-videoer eller noget helt fjerde, har du helt sikkert lagt mærke til nogle af de største mode- og skønhedstrends, der har floreret på TikTok i den seneste tid.

Vi har samlet nogle af de største. Så her får du 8 forskellige looks af nogle af vores yndlings TikTokere. Se med i galleriet og få inspiration til, hvordan du får det helt rigtige look inspireret af nogle af verdens største TikTokere lige nu.

Læs også: Stjæl IG-stilen: Sådan får du en simpel og klassisk stil

TikTok-galleri:Hererdestørstemodetrendsfradenpopulæreapp

Addison RaeAddison Rae danser med sine venner i det solrige Californien og inspirerer mere end 74 millioner brugere med smil og farverige outfits. Addison er specielt fan at tie-die trenden og i denne video, danser hun iført en cropped tie-die cardigan.Bliv inspireret af Addisons look med denne tie-dye cardigan fra Shop Cider og de her lækre bukser fra NA-KD.
Foto: @addisonraee
Charli D’Amelio Det er næsten umuligt at være på TikTok uden at falde over den amerikanske 16-årige Charli D’Amelio, der har danset sig til næsten 107 millioner følgere på den populære app. I videoen her er hun iført det populære 90’er inspirerede outfit med en sort slip-dress og en hvid rullekrave tilført et par chunky støvler. Få det samme edgy look som Charli med denne fine, simple rullekrave fra Weekday, denne seje, sorte kjole fra TopShop og disse fede, chunky støvler fra Dr. Martens.
Foto: @charlidamelio
Mathilde TophøjDanske Mathilde Tophøj bruger sin tiktok til at lave danse-videoer, madlavnings-videoer, og så viser hun, hvordan hun hygger sig med sine veninder. Her er hun iført et pastelfarvet sweatsuit med tie-dye detaljer.Få det samme afslappede look med denne hyggelige sweatshirt og disse seje bukser fra Urban Outfitters.
Foto: @math071t
Millane Tyske Millane giver god energi og smil på læben med sine outfit-inpirations videoer, lip-syncs og makeup-tutorials. Denne TikTok-video er et eksempel på en af de mange stylingvideoer, hun uploader til sine 1,8 millioner følgere på TikTok. Vi har linket til alternativer til et af de meget populære tennis-nederdele og sweatshirt outfits, der ofte ses på appen. Stjæl Millanes look med denne fede sweatshirt fra Zara, denne fine, pastelfarvede nederdel fra Weekday og denne lækre skjorte fra H&M.
Foto: @millanefriesen
Olivia YangFine Olivia Yang giver dagligt outfit-inspo, hår-guides og styling tips på sin TikTok-profil. Her er hun iført en strik med print og en taske i matchende farver. Kopier hendes seje look med denne fine sweater fra Shop Cider, denne pastelfarvede taske fra Boozt og et par fede jeans med vidde fra Mango.
Foto: @olafflee
Sienna Mae Sienna Mae er ikke bange for at være hundred procent sig selv, og dette gælder, hvad end det handler om at iklæde sig store, oversized sweatshirts eller at danse løs i bikini. Her danser hun på stranden iført et par baggy jeans, som hun har matchet med en crop-top med blondedetaljer. Er du også vild med det afslappede 90’er look. Så har Weekday netop lanceret en ny kollektion, der er perfekt til de 90’er inspirerede danselooks. Her er for eksempel den perfekte 90’er-inspireret top, som du kan matche op med de her afslappede baggy-jeans fra Zara.
Foto: @siennagomez
Tessa Brooks Skønne Tessa Brooks danser dagligt rundt i cool og inspirerende outfits. Her ses hun i de populære ternede bukser, som hun har matchet op med en vest over sin t-shirt. Stjæl stilen med de her ternede bukser fra det Tiktok-inspirerede tøjbrand Shopcider, denne afslappede vest fra Zara og en simpel hvid t-shirt fra H&M
Foto: @tessabrooks

Læs mere om

MestLæste