Kendte

Sådan blev 16-årige Charli D’Amelio verdenskendt TikToker på under et år

Af Simone Erica Rosenlund 25. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I en alder af kun 16 år, er Charli D’Amelio blevet verdenskendt TikToker på under et år. Læs mere om hvem hun er, hvordan hun er blevet så kendt, og hvad hun selv synes om det hele her!

TikTokeren Charli D’Amelio er kun 16 år - og er på under et år blevet verdenskendt for sine TikTok-dansevideoer.

Charli oprettede en profil på TikTok i juni 2019 og er siden hen blevet den bruger med allerflest følgere på appen. Der er nemlig HELE 53 millioner, der følger hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TikTok-dronningen er ikke selv sikker på, hvordan hun kunne opnå så mange følgere på så kort tid.

Hun fortæller nemlig i et interview med Vogue, at: ”TikTok ændrer sig hver dag, så der kan være en, der overgår mig i morgen, hvem ved?”

Hun poster typisk korte videoklip på 15 sekunder af hende selv, der danser – enten alene eller sammen med venner. Danse- og lip sync-videoer er blandt det mest populære indhold på TikTok.

Charli har danset siden hun var helt lille, men da hendes koreografier ikke er særlig lange eller svære, kan fans nemt lære dem og være med på bølgen – måske er det derfor, hun er blevet en rollemodel for mange teenagere?

Psst! Følg også Charli på Instagram HER.

Charli, som bor sammen med sine forældre Marc og Heidi og søsteren Dixie, fortæller også, at forældrene har været en stor støtte i hendes dans og optagning af videoklip.

Hendes forældre er fx altid med inde over, så hun ikke poster noget, de ikke vil se på internettet - og som hun evt. selv kunne fortryde senere.

Læs også: 5 apps, der gør dine TikTok-videoer endnu bedre

Charli har ikke alene sin families støtte - hun har nemlig også selv valgt at støtte nogle gode sager som 'Feeding America' og #Distancedance ved hjælp af hashtags på sine videoer.

Så det handler altså om at være ægte, meget aktiv på TikTok og poste indhold, som andre kan relatere til – så hvis du gerne vil blive kendt TiKToker, er det bare med at komme i gang og være dig selv!

Se også hendes seneste YouTube-video herunder:

MestLæste