stjael_ig-stilen_saadan_faar_du_en_simpel_og_klassisk_stil
mode

Stjæl IG-stilen: Sådan får du en simpel og klassisk stil

Af Amanda Elena Justesen, redigeret af Josephine Sjelhøj 12. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lag-på-lag, neutrale toner og lækre accessories. Sådan kan man beskrive den simple og chikke stil, disse 6 IG-girls har. Find ud af her, hvordan du nemmest får en chik stil ligesom influencerne.

Kulden er for alvor kommet til norden. Selvom termometeret mest giver os lyst til at blive under dynen, viser disse seje IG-girls os, hvordan man klæder sig på til kulden med lag-på-lag, der sikrer os et tjekket, simpelt, og vigtigst af alt: et lunt look.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

EMELIE NATASCHA

Svensk/indiske Emelie Natascha er i øjeblikket bosat i London, hvor vejret minder meget om det danske. Hendes stil er præget af klassiske items, simple styles og neutrale toner. Hun dresser sit look op med seje accessories, der ofte indebærer gyldne øreringe og seje solbriller.

Her viser hun, hvordan man styler de meget populære loafers med et par lige jeans og en lang frakke.

Gør ligesom Emelie og tilføj en markant vintagetaske og et par cool solbriller (lignende her) til de solrige vinterdage.

BRUNA

Lebanesiske Bruna er bosat i Amsterdam, Holland, der ligesom Danmark har glæde af regn og kulde størstedelen af året. Bruna elsker at style mange af vores yndlingsbrands som Bershka, H&M, Weekday, NA-KD og Pull&Bear, og hun blander dem altid med vintage accessories, som tilføjer noget ekstra til hendes outfits.

LÆS OGSÅ: IG-girl: Få Tippie-Mayas afslappede storby-stil

Her har hun stylet en NA-KD top (lignende her) med en vintage Ralph Lauren skjorte (find lignende secondhand skjorter her) og et par sandfarvede bukser.

Psst… kig i din fars/brors/kærestes skab efter en herreskjorte a la Brunas, hvis du ikke har mulighed for at købe en vintage.

AMAKA HAMELIJNCK

Amaka Hamelijnck er også en af de influencere, vi ser meget op til, når vi vil have inspiration til en simpel og tjekket stil. Hun er altid god til at finde items, der er ’in season’ og style dem med et personligt twist.

LÆS OGSÅ: Bliv god til at shoppe genbrug!

I sit Instagram-opslag har hun stylet et par oversized hullede jeans med en cremefarvet jakke og en ternet skjorte (her). Outfittet skaber et perfekt lag-på-lag look til de kølige vinterdage. Tilføj en farverig taske for at fuldende dit look.

STILINSPIRATION FRA FLERE IG-GIRLS

De seje IG-girls er supergode til at skabe både cool og chikke outfits med items, de fleste har i sit klædeskab. Gør ligesom dem og tilføj nogle af dine yndlings accessories for at give dit outfit et personligt twist.

For mere stilinspiration kan du kigge forneden, hvor vi har fundet alternativer til Benthe Liem, Claire Rose og Iliridas Krasniqis stil.

Ternet blazer frakke her
High top Converse All Stars her
Solbriller her

Lædershorts her
Lange støvler
Trenchcoat med fór

Mange af influencerne elsker at blande deres skandinaviske stil en masse gyldne smykker og et varmt og simpelt makeuplook. Hvis du vil gøre det samme, kan du opnå det ved at tilføje lignende ting til dit hverdagsoutfit.

På den måde kan du hurtigt få et simpelt og chikt look ligesom Ilirida, Bruna, Benthe, Emilie, Amaka og Claire Rose.

MestLæste