mode

Stilgalleri – Kristen Stewarts mange outfits

Af Thomas Flindt 18. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den populære ”Twilight”-stjerne, Kristen Stewart, prøver hele tiden grænser af med sine outfits. Vi stiller skarpt på den smukke skuespillers stil.

22-årige Kristen Stewarts verden blev vendt fuldstændig rundt, da den første "Twilight"-film kom i biograferne i 2008. Pludselig var hun hovednavnet på alverdens røde løbere, og hun kunne læse alt om sig selv i de kulørte blade: lige fra sine barndomshistorier til sin stil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Robert Pattinson - Kristen er den eneste der forstår mig

Og lige netop stilen har hun arbejdet meget med siden da. Kristen Stewart har prøvet sine grænser af, og det har været svært at vurdere, hvilke snit, farver og mønstre, der falder i hendes smag. Vi har set hende i lange elegante kjoler, lædernederdele, jakkesæt, farverige kjoler - vi kunne blive ved.

Læs også: Kristen Stewart var en drengepige

Men en ting, man ikke kan tage fra Kristen Stewart, er hendes jeans. Hun eeelsker dem, og de er hendes foretrukne tøjvalg, hvis hun ikke skal stråle på den røde løber. Kærligheden til jeans går helt tilbage fra starten af hendes karriere, hvor hun oftest optrådte i netop jeans og en top til fester.

Læs også: Skal Robert Pattinson og Kristen Stewart giftes?

Kan Kristen Stewart ikke finde sig tilpas i kjoler, nederdele og stiletter? Jo, det er vi sikre på hun kan, og hun ser også drøngodt ud i dem. Men i sidste ende er og bliver "Twilight"-stjernen en jeans-pige - en sej en af slagsen :)

Hvad synes I om Kristens Stewarts stil?

KristenStewart

MestLæste